DIRLJIVE POSVETE

Naši nogometaši nisu spavali nakon utakmice s Francuskom, a navijačima su poručili: 'Disali smo kao jedna duša'

16.07.2018 u 10:39

Bionic
Reading

Nakon finalne utakmice u Moskvi, gdje su osvojili srebrnu medalju, naši su nogometaši zahvalili svojim brojnim navijačima na društvenim mrežama i pokazali djelić njihovog intimnog slavlja i emotivnih trenutaka

Tako se Šime Vrsaljko nakon povijesne utakmice protiv francuske reprezentacije obratio svim navijačima uputivši im riječi zahvale na Instagramu, pored fotografije iz svlačionice na kojoj pozira zagrljen s Dejanom Lovrenom. Nakon utakmice imao i live iz autobusa u kojem je s ostalim suigračima zahvalio hrvatskim navijačima pokazujući ponosno srebrne medalje.

🙏🇭🇷❤️

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

With my bro❤️

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Jedan od najduhovitijih članova repke Vedran Ćorluka postavio je više fotografija i videosnimaka na kojima fanovima pokazuje atmosferu nakon tekme, ali i za vrijeme putovanja u Hrvatsku, gdje im se sprema veličanstveni doček.

Slavi se srebroooo😂🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷 tek je jutro hrvatska❤️

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

'Moj ponos', poručio je Mateo Kovačić uz fotografiju na kojoj pozira sa zastavom svetog Antuna Padovanskog koji ga je uvijek pratio kroz život. Mateo je godinama bio ministrant u svojoj župi u Sesvetskim Selima koja nosi ime tog sveca, a ondje se zaljubio u svoju sadašnju suprugu Izabel. Plavokosa ljepotica pjevala u župnom zboru Lilium, pa su se sretali nedjeljom na misi. Izabel se zbog lijepog glasa, ali i stasa često isticala među drugim djevojkama, a najviše je voljela pjevati duhovne šansone i psalme.

❤️ #svantunpadovanski Moj Ponos ❤️🇭🇷🙏🏻

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

'Uff, teško je naravno prihvatiti ovaj poraz, ali znate što? Ponosan sam kao nikad dosad u svome životu. Na svoje suigrače, cijeli stručni stožer, fizioterapeute, ekonome itd. Ponosno danas mogu reći da smo dali sve od sebe, dali smo sve za našu zemlju! Hvala vama svima koji su nas bodrili ovdje na Svjetskom prvenstvu, hvala svim ljudima u Hrvatskoj koji su bili s nama i vjerovali u nas, jer bez vas ne bi bilo ovo moguće. Disali smo kao jedna duša proteklih 53 dana. Nećemo ovo nikad zaboraviti! Hvala vam od srca', poručio je Dejan Lovren. Jutros je objavio fotografiju iz svlačionice, gdje ponosno pozira uz svoje suigrače.

Ahaaaaaaa 🥈 🤔 😁

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

'ZD family', napisao je Danijel Subašić. S još tri reprezentativca, Lukom Modrićem, Dominikom Livakovićem i Šimom Vrsaljkom, nakon što su ispisali povijest u finalu Svjetskog prvenstva, drže hrvatsku zastavu s natpisom 'Zadarska dica'.

Nakon utakmice legendarni vratar je poručio: 'Ponos! Hvala vam puno svima na podršci. Iznad svih Hrvatska.'

Domagoj Vida bio je posebno emotivan nakon utakmice. Nakon posljednjeg zvižduka suca Pitane legao je na teren i dugo plakao. Trebalo mu je malo vremena da mu se glas vrati u normalu, a onda je na Instagramu kratko poručio: 'Hvala vam! Samo Hrvatska.' Oduševio je navijače koji su ga nagradili samim pohvalama za igru.

Hvala vam ! Samo Hrvatska 👏🏻👏🏻🇭🇷 #iznadsvihhrvatska

A post shared by Domagoj Vida (@domagojvida.official) on

Ivan Rakitić zahvalio je navijačima i svojim suigračima, a uputio je čestitku i Luki Modriću. 'Brate Luka Modrić, ne znaš koliko se ponosim tobom! Sve zasluženo, idem slaviti s našom obitelji i svim Hrvatima. NIŠTA LJEPŠE NEGO BITI HRVAT!', napisao je uz fotografiju na kojoj pozira s Lukom koji je osvojio titulu najboljeg igrača na prvenstvu.

Andrej Kramarić objavio je fotografiju sa svojim suigračima na kojoj je ponosno istaknuo: 'Silver boys.'

I Josip Pivarić pozirao je s Lukom Modrićem: 'Čast je dijeliti svlačionicu s najboljim igračem na svijetu.' Nakon toga napisao je 'Serbus, dragi Zagreb moj!' te sa svojim zagrebačkim suigračima pokazuje srebrne medalje.

Serbus dragi Zagreb moj!!! #iznadsvihhrvatska

A post shared by Josip Pivarić (@josip_pivaric19) on

Ceremonija zatvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva Izvor: Pixsell / Autor: Christian Charisius/DPA/PIXSELL