UŽIVAJU PUNIM PLUĆIMA

Naši nogometaši nisu nikad bili aktivniji na Instagramu: Evo kako provode ljetne dane

01.07.2019 u 15:32

Bionic
Reading

Društvena mreža je puna objava ljetnih fotografija na kojima reprezentativci obožavateljima pokazuju svoju drugu stranu. Svi od reda odmaraju, otkrivajući gdje i kako guštaju i provode vrijeme sa svojim najmilijima

Premda je poznat po tome što skriva intimu kao zmija noge, na Instagramu Andrej Kramarić katkada podijeli koju fotografiju s djevojkom, studenticom Mijom Ćurković. Nakon boravka u turskoj oazi D Maris Bay pohvalio se da su posjetili grčki Mykonos.

View this post on Instagram

😎☝🏻🥩

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Andrej Kramarić s djevojkom Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Josip Brekalo objavio je fotografiju na kojoj se vidi kako uživa u Španjolskoj.

View this post on Instagram

Sinkronizirani u svemu 🌊☀️

A post shared by Josip Brekalo (@josip_brekalo) on

U morskim radostima uživa i Mario Mandžukić. No nogometni reprezentativac i igrač talijanskog kluba Juventus uživa u najdražoj mu domovini. 'Svakog ljeta otkrijem novi razlog zašto volim svoju predivnu zemlju Hrvatsku', napisao je uz jednu od fotografija te pokazao kako kako se odlično snalazi u svakoj sportskoj disciplinii, budući je među ostalim pozirao i na sup dasci.

View this post on Instagram

Mr No Stress 😎🇭🇷❤ #mm17🌪

A post shared by Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic) on

Mnogima omiljeni domaći nogometaš, Šime Vrsaljko objavio je na svom Instagramu fotografiju sa samozatajnom suprugom Mateom. Protekli vikend zgodni je par sudeći po odjeći, proveo na nečijem vjenčanju.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

  • +5
Šime Vrsaljko Instagram Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Obiteljskim fotografijama nogometaš Nikola Kalinić otkrio je da se u njegovoj obitelji posljednjih dana slavilo. On i njegova supruga Vanja krstili su 6-mjesečnu kćer Lotu.

View this post on Instagram

Krštenje 👼🙏❤️

A post shared by Nikola Kalinic (@nikolakalinic) on

Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri i dalje borave u Hrvatskoj te sinhronizirano objavljuju identične fotografije na kojima se vidi da su i dalje u društvu njezine sestre Irene i njezinog supruga Alberta Maqueza Lopeza.