LUKSUZNE DESTINACIJE

U ljetnom điru: Evo gdje odmaraju naši nogometaši i njihove zgodne djevojke

21.06.2019 u 07:05

Bionic
Reading

Neki su se uputili u hit ljetovališta diljem Mediterana, neki planiraju odlazak u egzotičnije krajeve, a ostatak se razbježao diljem Jadrana u luksuzne hotele ili pak jahte. Pogledajte kako ljetne stanke provode hrvatski nogometaši

Kao i svake godine domaći nogometaši od kojih neki igraju u hrvatskim, a većina u stranim klubovima, s nestrpljenjem čekaju ljetnu stanku kako bi nekoliko dana odmorili uz svoje voljene na nekom od hit ljetovališta. Sredina lipnja i početak srpnja tradicionalno su kod nogometaša rezervirani za druženje s obitelji, suprugama, djevojkama i prijateljima.

Tako su mnogi otputovali u strane zemlje u društvu svojih ljepotica. Turska ljetna oaza na D Maris Bay posljednje dvije sezone itekako je privlačna našim sportašima. Riječ je o luksuznom resortu smještenom na samom dodiru Egejskog i Sredozemnog mora uz raskošne unutarnje i vanjske bazene te pješčane plaže.

Prozivaju ga biserom turske rivijere, a u to se ove godine otišao uvjeriti bračni par Mihić, a potom i mladi nogometaš Andrej Kramarić sa svojom djevojkom Miom Ćurković.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💃🏻🕺🏼😉

Objavu dijeli Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

Nešto zapadnije u isto vrijeme ljetuju supružnici Domagoj i Ivana Vida te mladi par Bruno Petković i Tea Slavica. Vida i njegova supruga za svoju ljetnu destinaciju 2019. izabrali grčki otok Santorini, a putem Instagrama hvale se kako uživaju. Beskonačno plavetnilo, soba s pogledom na more, ukusne večere i skupocjeni šampanjci njihova su svakodnevica.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

☀️🇬🇷😊

Objavu dijeli Domagoj Vida (@domagojvida)

Mladi i sve uspješniji dinamovac Bruno Petković djevojku je odveo na njihovo prvo zajedničko ljetovanje. Oni pak uživaju u sjevernom dijelu grčke obale u mjestu Pefkochori, a zanosna Tea Slavica prizorima na društvenim mrežama u bikiniju oduzima dah.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🌞❤️

Objavu dijeli Tea Slavica (@tea_slavica)

Da će uskoro otputovati na bajkovite Maldive pohvalio se pak Duje Ćaleta Car, koji u tirkiznu oazu vodi svoju djevojku Adrianu Đurđević.

Za razliku od nabrojanih, neki od naših nogometaša odabrali su Jadran za svoje ovogodišnje odmore. Vedran Ćorluka i njegova supruga Franka Batelić na luksuznoj su se jahti u društvu Frankine obitelji i zajedničkog psa Oscara uputili na Lošinj gdje su proveli nezaboravne trenutke i proslavili Frankin rođendan.

Dejan Lovren tradicionalno ljetnu stanku provodi u Novalji na otoku Pagu gdje i sam posjeduje apartmane koje također i iznajmljuje gostima. Putem Instagrama Lovren se pohvalio da spas od vrućina nalazi u bazenu pred apartmanom.

Jedni od onih koji obožavaju avanture po Jadranu su Tin Jedvaj te njegova djevojka Dina Dragija. Prošle godine zajedno su posjetili otok Lastovo, a sada su s društvom uplatili plovidbu brodom po našem moru.

Slično su napravili i zaljubljeni Dominik Livaković i njegova Helena Matić koja nije željela otkriti točnu lokaciju svog godišnjeg odmora, ali se pohvalila fotografijom jedrilica u biserno plavom Jadranu.

Morske radosti na Jadranu aktualne su i kod Ivana Rakitića koji je u Hrvatsku iz tople Barcelone stigao u društvu supruge Raquel i kćerkica Althee i Adare. Snimljen je u veselom raspoloženju na gliseru usidrenom u jednoj uvali.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

✨❣️✨ @ivanrakitic

Objavu dijeli Raquel Mauri (@raquel_mauri)

  • +4
Ivan Rakitić s obitelji na jadranskoj obali Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL