TATINIM STOPAMA

Sinčić Domagoja Vide uz tatu na terenu nije krio sreću i uzbuđenje

08.06.2019 u 17:07

Bionic
Reading

Sin nogometaša Domagoja Vide i njegove supruge Ivane Vide već je nekoliko puta oduševio nogometne fanove i navijače izlaskom na teren ali danas se našao u sasvim novoj ulozi zbog koje nije krio uzbuđenje

Trogodišnji David Vida, sin jedinac našeg reprezentativca Domagoja Vide uz našu jedanaestoricu oduševio je brojne hrvatske navijače izlaskom na teren u Osijeku.

Pred kvalifikacijsku utakmicu s Walesom, Domagoj je imao dodatnu tremu jer je s njim na teren izašao njegov sinčić uz ostalu dječicu koja već tradicionalno prate nogometaše sve do završetka himne i službenog početka utakmice. Plavokosi dječak, najmlađi i najniži na terenu, nije krio uzbuđenje i sreću što je s ocem podijelio ovaj emotivan i važan trenutak.

Inače, mali David već je dobro poznat domaćoj javnosti. Tijekom utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva koje se održavalo prošlo ljeto u Rusiji, David je budno s majkom pratio sve uspjehe svoga oca. Ponekad je čak uz dozvolu nadređenih izašao na teren i pritom osvojio srca javnosti.

  • +21
Navijači na utakmici Hrvatska - Wales Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL