NERASKIDIVA VEZA

Napokon skupa: Nina Badrić uživa u društvu voljene osobe

12.01.2020 u 17:09

Bionic
Reading

Naša slavna pjevačica se sprena za veliki koncert u Areni, u međuvremenu je otišla na odmor u Italiju. Na društvenim mrežama Nina Badrić podijelila je sa svojim pratiteljima dijelić svoje idile iz Rima, a društvo joj pravi sestra Sunčica, koja ondje živi već dugi niz godina. Kao i svaki put do sada, zgodne sestre su izazvale opće oduševljenje

Kako Nina Badrić sestru ne vidi često, svaki trenutak s njom joj je dragocjen. Dolazi u Italiju kad joj to obveze dopuštaju, a ljetos su sestre bile i na ljetnom odmoru.

'Ljubav je ono divno čudo što nas štiti od zla, donosi sreću, a ovaj svijet pretvara u rajski vrt', napisala je pjevačica uz fotografiju. Sunčica je tri godine bila menadžerica svoje sestre. 'Sjajno je kada surađuješ sa nekim tko ti je blizak, a posebno kada je riječ o članu obitelji, jer znaš da te ta osoba voli i zaista ti želi dobro. Nije rijetkost da mnogobrojne svjetske zvijezde prati netko od članova njihove obitelji', izjavila je u to vrijeme Nina beogradskom Svetu. Sunčica je ipak stavila obiteljske planove ispred glazbene karijere, pa je rodila sina Marca i svila obiteljsko gnijezdo u Rimu.

Ranije je Nina objavila fotografiju na kojoj pozira oskudno odjevena u dekoltiranoj crnoj haljini, preko koje je prebacila krznenu bundicu, koja je također oduševila bjezine fanove. Zbog izraza lice i poze, pratitelji su je još jednom usporedili s bezvremenskom ljepoticom Monicom Belluci.

View this post on Instagram

❤️ • • Photoby @schomiobradovic ❤️

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Pjevačica je najavila da će 7. ožujka nastupiti u Arteni Zagreb. Osim u Areni nastupit će i na manifestaciji Music Awards Ceremony u Beogradu.

View this post on Instagram

#zurich🇨🇭 👏🏻❤️

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on