PREKINULA ŠUTNJU

Napokon se oglasila: Evo kako je Jelena Đoković komentirala situaciju oko svog supruga

07.01.2022 u 08:57

Bionic
Reading

Noak Đoković se nije cijepio protiv koronavirusa, što je obaveza za ulazak u Australiju. Pokušao je ući u zemlju s dokazima da ne može primiti cjepivo, ali Australci ih nisu prihvatili. Njegova supruga napokon se oglasila o toj situaciji

Najboljem tenisaču svijeta nakon dolaska u Australiju poništena viza jer, prema tamošnjim vlastima, nije imao dokaz o cijepljenju ili legitimnom medicinskom izuzeću. Prijeti mu deportacija, a dok sne bude donesena odluka Novak Đoković je smješten u hotelu za zadržavanje imigranata u Melbourneu. Ispred hotela su brojni srpski navijači koji ga bodre, a na društvenim mrežama se oglasila i njegova supruga Jelena.

'Sretan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božiji! Želim da svi budu zdravi, sretni, sigurni i s obiteljima. Voljela bih da je moja obitelj danas na okupu, ali utjeha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva. Hvala vam dragi ljudi širom svijeta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumijevanje) za sve što se sada događa. Jedini zakon koji svi trebamo poštivati bez obzira gdje se nalazimo je ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila', porućila je Jelena Đoković.

Podsjetimo, australski sud odgodio je odluku o žalbi Novaka Đokovića na zabranu ulaska u zemlju do ponedjeljka u 10 sati po lokalnom vremenu. Tenisač je u srijedu doputovao u Melbourne, ali nakon sedam sati provedenih na aerodromu nije dobio vizu za ulazak u zemlju. Podnio je žalbu na odluku da mu se zabrani ulazak u Australiju.

  • +3
Jelena Đoković Izvor: EPA / Autor: GUILLAUME HORCAJUELO
Izvor: Licencirane fotografije / Autor: AFPTV