RODILA ZARA TINDALL

Napokon neke dobre vijesti stižu s britanskog dvora: Kraljici se zbog ovog vratio osmijeh na lice

24.03.2021 u 10:04

Bionic
Reading

Kći princeze Anne, Zara Tindall rodila je svoje treće dijete, malenog dječaka, a javnost je ostala zatečena informacijom da se porod odvio ove nedjelje i to na podu kupaonice u obiteljskom domu na imanju Gloucestershire

Sretnu vijest da je Zara Tindall rodila treće dijete, potvrdio je ponosni suprug i otac Mike Tindall i to na svom podcastu 'The Good, The Bad and The Rugby', rekavši za svoju suprugu da je prava ratnica. Nakon sedmogodišnje Mije i dvogodišnje Lene, ovoga je puta stigao maleni nasljednik, kojem su dali ime Lucas Philip, a zanimljiva je stvar vezana uz njegov porod.

Naime, Zara Tindall rodila je u 18 sati u nedjelju i to na podu kupaonice njihovog obiteljskog doma, na imanju Gloucestershire, u vlasništvu njezine majke, princeze Anne.

Ponosni otac otkrio je mnoge zanimljive stvari, pa je tako rekao i kako je ubrzo nakon poroda malenog odveo u boravak kako bi zajedno gledali sport na televiziji, i to sve nakon što je on prerezao pupčanu vrpcu, a maleni ostvario prvi kontakt s majkom kože na kožu.

  • +2
Zara Tindall, Mike Tindall Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako je rekao, iako su pripremili sve i organzirali čuvalice za Miju i Lenu, maleni se požurio da na kraju nisu ni stigli doći do bolnice. 'Srećom, s nama je bila Zarina prijateljica Dolly, koja je s njom bila na sva tri poroda i koja je prepoznala da nemamo vremena otići do bolnice. Brzo smo pokupili podloge iz teretane, otišli u kupaonicu, pobacali ručnike i onda je sve krenulo.'

Maleni Lucas Philip deseto je praunuče kraljice Elizabete II i princa Philipa i 22. u redu za nasljeđe trona.