mia tindall

Preslatka praunuka kraljice Elizabete ukrala svu pažnju na sportskom događanju

12.04.2019 u 14:45

Bionic
Reading

Princ George i princeza Charlotte možda su najpoznatiji mališani britanskog kraljevstva, ali kraljica Elizabeta osim njih ima još četvero nestašne praunučadi. Pažnju je ovih dana ukrala petogodišnja Mia Tindall, kći Zare i Mikea Tindalla

U svojoj 93. godini života, britanska kraljica Elizabeta II. ima čak osmero unučadi te sedmero praunučadi, s osmim na putu budući da je Meghan Markle trudna. Baš kao što su djeca princa Charlesa, prvog kraljičina nasljednika najpoznatiji javnosti, tako su i mališani princa Williama najzastupljeniji u medijima.

Međutim, unutar palače još je mnogo preslatkih mališana. Tu su unuke princeze Anne, jedine kćeri kraljice Elizabete i princa Phillipa.

Princeza Anne ima kći Zaru i sina Petera od kojih svatko ima po dvije kćerkice. Za oko nam je ovih dana zapela petogodišnja kći Zare Tindall i njezina supruga Mikea, bivšeg igrača ragbija.

  • +4
Mia Tindall Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Malena Mia Tindall treće je po redu unuče princezi Anni, a zbog svog nestašnog ponašanja ovih je dana zainteresirala medije. Na nedavno održanoj utrci konja u Gloucestershireu, Mia je uživala u igri s ostalim vršnjacima i pokazala kako je baš poput ostale djece unatoč statusu koji ima u kraljevskoj obitelji.

Podsjetimo, djeca princeze Anne, kao i nasljednici njezina brata princa Edwarda jedini su unuci kraljice Elizabete koji nemaju službene titule, jer su sami tako odlučili. Princeza Anne još je prije rođenja svojih nasljednika odlučila da će njezina djeca odrastati bez titule i kraljevskih obveza. Isto tako, i dječica Petera i Zare Tindall odrastaju bez kraljevskih titula prinčeva i princeza te će kada odrastu imati mnogo više slobode od svojih rođaka, Georgea, Charlotte i Louisa.

Vedra, nasmijana i zaigrana Mia Tindall uživala je protekli vikend u društvu majke Zare, oca Mikea te devetomjesečne sestrice Lene. Na sebi je imala odjevenu udobnu kombinaciju tajica i prugaste majice popularnog high street brenda H&M.