na mallorci

Napokon dobre vijesti za Michaela Schumachera: Sprema se raskošno vjenčanje

08.01.2024 u 10:37

Bionic
Reading

26-godišnja Gina Schumacher udat će se za dugogodišnjeg dečka u glamuroznom vjenčanju u obiteljskoj vili na Mallorci

Nakon što je bivši vozač utrka Formule 1 tragično stradao u skijaškoj nesreći 2013. godine, iz obitelji Michaela Schumachera rijetko dolaze dobre vijesti. Ipak, pravi razlog za slavlje imat će ove godine kada se njegova kćer Gina udaje u raskošnom vjenčanju.

Lijepa 26-godišnjakinja zakazala je vjenčanje za 2024. godine u kojem će izreći sudbonosno 'da' svom 27-godišnjem dečku Iainu Bethkeu. Bunte piše kako će vjenčanje organizirati njemačka kompanija te će se održati u glamuroznoj vili na Mallorci.

Riječ je o vili u Španjolskoj u kojoj Schumacher, još vijek u jako teškom stanju, provodi veći dio vremena od 2020. godine kada je njegova supruga Corrina kupila ovo luksuzno izdanje za oko 30 milijuna eura od predsjednika Real Madrida Florentina Pereza.

Vila je dio imanja od 15 000 četvornih metara koje se može pohvaliti s dva bazena, heliodromom, teretanom i ogromnim vrtom s palmama.

  • +3
Gina Schumacher Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Gina, inače strastvena ljubiteljica rodea, i njezin brat Mick ovog su tjedna dirljivim porukama poželjeli sretan rođendan svom tati koji je napunio 55 godina.

'Sretan rođendan tata! Ovo je sjećanje na jednu od mnogih naših avantura' napisala je Gina ispod fotografije s bratom i tatom, dok je Mick (24) u čestitci poručio ocu:

'Sretan rođendan najboljem tati ikada. Volim te!'

Iako još nije potvrđeno hoće li biti u stanju prisustvovati vjenčanju, nema sumnje kako će Schumacher imati veliki razlog za slavlje kada se njegova kćer uda za partnera s kojim je već sedam godina u sretnoj vezi.