IZNENAĐENJIMA NIKAD KRAJA

Nakon zajedničkog dočeka Nove godine Colin Firth s bivšom suprugom i poslovno surađuje

07.01.2020 u 17:14

Bionic
Reading

Zajedničkim dočekom Nove godine s bivšom suprugom Livijom Giuggioli, samo nekoliko dana nakon što je objavio da je 22-godišnjem braku došao kraj, britanski glumac Colin Firth mnoge je ugodno iznenadio, a čini se da na tome ne misli stati

'Ostajemo sjedinjeni u ljubavi prema svojoj djeci', poručio je glumac kada je sredinom prosinca prošle godine objavio da se razvodi od supruge Livije, no čini se da ih veže puno više toga od samog roditeljstva.

Razvod slavnog para došao je pomalo neočekivano, čak dvije godine nakon skandala koji ih je uzdrmao. Par je u braku bio 22 godine i imaju dva sina tinejdžerske dobi, a već su se bili nakratko razdvojili 2016. godine nakon što se ispostavilo da je Livija održavala izvanbračnu ljubavnu vezu s talijanskim novinarom Marcom Brancaccijem.

Bivši supružnici u ponedjeljak su u Londonu zajedno organizirali i bili domaćini posebne projekcije filma 'The Great Hack', dokumentarca temeljenog na skandalu s podacima Facebooka i Cambridge Analytice početkom 2018. godine.

Colin i Livia su bili vrlo raspoloženi tijekom druženja s autoricom Carole Cadwalladr, producentom Mikeom Lernerom i bivšim obavještajcem Christopherom Steeleom, a zajedničku fotografiju podijelila je Livia na svom Instagramu.

'Nakon projekcije Netflixovog filma 'The Great Hack', kojoj sam s Colinom, Carole Cadwalladr i Chrisom Steeleom bila domaćinom, uslijedila su fascinantna pitanja i odgovori o najvažnijem pitanju našega vremena - podacima. Pogledajte ovaj film, širite riječ i djelujte!', pozvala je Livija svoje pratitelj na aktivizam i otkrila kako je film danas dobio nominaciju za nagradu BAFTA.

Prije dvije godine je otkriveno kako je Cambridge Analytica bez pristanka korisnika Facebooka prikupljala podatke s njihovih profila širom svijeta u svrhu političkog oglašavanja.

'The Great Hack' je Netfixov film objavljen prošle godine kojega su na temelju tog skandala producirali i režirali Jehane Noujaim i Karim Amer.