ZA SVAKU POHVALU

Neočekivan potez: Colin Firth unatoč razvodu Silvestrovo je proveo s bivšom suprugom

02.01.2020 u 09:53

Bionic
Reading

Britanski glumac Colin Firth prije nekoliko dana najavio je razvod od dugogodišnje supruge Livije Giuggioli te poručio da ostaju 'sjedinjeni u ljubavi prema svojoj djeci'. Izgleda da razumijevanja i prijateljskih gesta ima i više, jer sada su zajedno dočekali Novu godinu

Netipičan potez britanskog glumca Colina Firtha mnoge je iznenadio, ali i naišao na brojne pohvale. 59-godišnjak je u Novu godinu ušao u društvu dugogodišnjih prijatelja te bivše supruge Livije Giuggioli, od koje se razveo prije svega nekoliko dana.

Zajedničku fotografiju s dočeka u obiteljskoj kući objavila je upravo Livija te poručila: 'Kako smo počeli, a kako smo završili. Zbogom 2019., dobrodošlo novo desetljeće.'

Potom je označila sve prijatelje te napisala ime svog bivšeg supruga i stavila emotikone crvenih srca. Bivši supružnici i troje prijatelja slavlje su započeli dotjerani i veseli, a jutro je bilo nešto mirnije u vrtu na udobnim ležaljkama, kada su uživali ušuškani u prekrivače i ispijajući kavu na suncu.

Pratitelji su potom poručili da je divno vidjeti ovakav prijateljski odnos bivših partnera koji zajedno nastavljaju odgajati djecu. Pohvalili su njihovo razumijevanje jedno za drugo.

Podsjetimo, razvod slavnog para došao je pomalo neočekivano, čak dvije godine nakon skandala koji ih je uzdrmao. Par je u braku bio 22 godine i imaju dva sina tinejdžerske dobi, a već su se bili nakratko razdvojili 2016. godine nakon što se ispostavilo da je Livija održavala izvanbračnu ljubavnu vezu s talijanskim novinarom Marcom Brancaccijem.