ROBERT KNJAZ

Nakon svakog snimanja zaželim se supruge

29.09.2010 u 12:01

Bionic
Reading

Nakon 'Svlačionice', 'Mjenjačnice', 'Koledžicom po svijetu' i 'Najvećih hrvatskih misterija', RTL-ov urednik i voditelj poslije kraćeg zatišja na male ekrane vratio se u velikom stilu, svojim najnovijim humorističnim serijalom 'Slučajni turist'

'Stranci koji nam gostuju u emisijama proživljavaju prave avanture! Za razliku od dosadnog odmora u hotelu, cijela je Hrvatska kao Hollywood, kamo god okreneš kameru, imaš što snimiti', za tjednik Story ispričao je Robert Knjaz, dodajući da je, osim nove forme, njemu osobno najveći izazov rad s anonimcima nenaviklima na kamere.

'Dobra stvar je što nam dolaze najhrabriji i najluđi! S poznatima je, doduše, lakše raditi jer zbog prirode posla točno znaju kako se postaviti i što reći kako bi gledateljima bilo zabavno i blisko. Ali, onda naiđe 'slučajni turist' i briljira', objasnio je i dodao da od svake emisije profitiraju i on i sugovornik.

'On dobije svojih pet minuta slave, a ja romantike jer, kad zbog snimanja izbivam po tjedan dana, moja Zrinka i ja poželimo se jedno drugoga, pa mi posao pozitivno utječe i na brak', našalio se Robert Knjaz.