brzo se snašla

Nakon što je prošli tjedan zatražila razvod, Ariana Grande već ima novu ljubav

27.09.2023 u 10:08

Bionic
Reading

Nakon dvije godine braka s Daltonom Gomezom, srce Ariane Grande ponovno je zauzeto! Ariana Grande i novi partner Ethan Slater navodno su stvarno sretni i dobri jedno za drugo, a povezuje ih i priča o procesima rastave braka

Ljubavni život Disney zvijezde Ariane Grande u posljednje vrijeme uistinu je turbulentan. Nakon što je prije nekoliko tjedana objavljeno da je stigao kraj bračnoj idili s Daltonom Gomezom, čini se da pjevačica nije gubila vrijeme pa sada uživa u društvu glumca Ethana Slatera kojeg je već predstavila svom krugu najbližih ljudi.

Priča se da su Slater i Grande započeli romansu tijekom snimanja filma 'Wicked' u Londonu prošle godine, a prošli je tjedan pjevačica s američkim glumcem viđena u Disneylandu. Izvori za DailyMail tvrde da je novopečeni par iskreno sretan.

'Stvarno su sretni i jako su dobri jedno za drugo. Svi njezini prijatelji ga vole', ispričali su te otkrili da je u Disneylandu s njima bila velika grupa prijatelja te Arianina mama i brat.

I glumac i pjevačica trenutno su u fazi rastave braka!

Ariana Grande udala se za Daltona Gomeza u svibnju 2021, a prošli su tjedan oboje podnijeli dokumentaciju za razvod. Navodno su razlog rastave 'nepomirljive razlike', a kao datum njihovog razlaza stoji 20. veljače 2023. Supružnici se nakon dvije godine rastaju u miru, a izvor je dodao da su stvarno brižni te da su poštovali jedno drugo na svakom koraku procesa rastave.

Međutim, situacija rastave Slatera i njegove supruge Lily Jay nije toliko bajna.

Glumac je podnio je dokumente za rastavu braka tijekom srpnja, a njegova supruga bila je potpuno šokirana cijelom situacijom te su izvori otkrili da se osjeća prevareno i kao da je glumac napustio njihovu obitelj. On i Lilly u braku su od 2018. i imaju malog sina kojeg su dobili prošlog kolovoza.

Bivša supruga navodno je uzrujana činjenicom da njihov sin neće imati oba roditelja stalno uz sebe, ali i činjenicom da je novu romansu Slater započeo dok je još bio u braku.

SVE ZBOG ĐOKOVIĆA

Kraljevska loža na Wimbledonu prepuna svjetskih faca, a stigao je i - Brad Pitt!

Pogledaj galeriju