iskreno o frajerima

Heidi Klum ne skriva oduševljenje suprugom: 'Tom definitivno najbolje izgleda gol!'

26.09.2023 u 10:54

  • +3

Heidi Klum i Tom Kaulitz

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Otkako je 2018. godine pronašla ljubav u mlađahnom Tomu Kaulitzu, Heidi Klum ne može sakriti svoje oduševljenje. Priznala je da se prvi put u životu osjeća kao da ima ravnopravnog partnera, a otkrila je i što voli na njegovom tijelu

Jedna od najpoznatijih njemačkih manekenki godine 2018. zaljubila se u njemačkog glazbenika, a njihova ljubav i danas cvjeta. Heidi Klum treći je put uplovila u bračnu luku početkom 2019. godine, a ni četiri godine nakon ne skriva svoju fascinaciju i zaljubljenost u šesnaest godina mlađeg Toma Kaulitza.

'Jednostavno sam puno sretnija osoba. Prvi put imam partnera s kojim mogu razgovarati o svemu. Nekoga tko dijeli dužnosti koje svi imamo u životu. Prije sam bila sama sa svime. Po prvi put sam iskusila kako je zapravo imati partnera', rekla je Njemica godinu dana nakon vjenčanja održanog u tajnosti.

Klum i Kaulitz su se upoznali dok je ona radila 'Germany's Next Top Model', a vrlo brzo su shvatili da se sjajno slažu.

dolce far niente

Ovo se zove idila: Heidi Klum i njezin mlađahni suprug uživaju u susjedstvu

Pogledaj galeriju

Svoju zaljubljenost ni ne pokušavaju sakriti pa često možemo vidjeti fotografije kako par izmjenjuje nježnosti, a poljupci i zagrljaji u javnosti nisu im strani. Šetaju ponosno držeći se za ruke, a lijepa manekenka nedavno je za People otkrila svoje oduševljenje njegovim izgledom.

'Tom definitivno najbolje izgleda gol!', rekla je kroz smijeh te dodala: 'Ne, on izgleda dobro u svemu. On je... Mislim da je super zgodan, a trenutno kaže: 'Oh, malo sam debeljuškast'. Zapravo volim kad je malo debeljuškast, da vam budem iskrena. Ja imam 50. Ne želim da on ima 34 i da je 'preisklesan'. Ne želim nekoga tko cijeli dan brine o svojim mišićima. Za mene je muževno kada ima nešto… viška.'

odmor na Sardiniji

Strastveni poljupci i zagrljaji nasred plaže: Heidi Klum i Tom Kaulitz nisu marili za poglede

Pogledaj galeriju

Prisjetila se i kako joj je rekao da ni njemu ne smeta pokoja kila viška na njoj, što joj je tada bilo neprihvatljivo.

'Kada me upoznao, rekao je: 'Uvijek možeš pojesti i malo više.' A ja sam rekla: 'O čemu to pričaš?' Gledajući unatrag, bila sam mnogo mršavija nego što sam danas. Kad si model... Pretpostavljam da sam više vježbala. Trčala sam vani, džogirala i sve te stvari. Posljednjih nekoliko godina, a pogotovo otkako sam ga upoznala, puno sam opuštenija', ispričala je Njemica.

Iako sklona modnom eksperimentiranju, otkrila je i kakva je najdraža svom suprugu - plava, sa šiškama i u minici!

  • +5
Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia