DOM O KOJEM JE SANJALA

Nakon što je pokazala kuhinju iz snova, Marijana Batinić otkrila i kakav joj se pogled pruža iz dnevnog boravka

15.12.2022 u 08:54

Bionic
Reading

Iako je snijeg u međuvremenu prestao padati, to nije umanjilo sreću u očima voditeljice Marijane Batinić kada je pogledala kroz staklenu stijenu svog novog dnevnog boravka, odakle se pruža nevjerojatan pogled

'Pozdrav s Kronplatza', napisala je pored posljednje fotografije na svom Instagram profilu Marijana Batinić, na kojoj je otkrila i kakav se nevjerojatan pogled pruža iz njezinog novog obiteljskog doma.

Posljednjih mjeseci Marijana Batinić i njezin suprug Matej Pašalić imali su pune ruke posla - dok su još živjeli u starom stanu s kćerima Enom i Rozom, većinu vremena provodili su nadgledajući kako napreduju radovi u njihovom novom stanu.

A onda, prije negoli su napokon svoj život stavili u kutije i prenijeli ih u novi dom, Marijana i Matej proslavili su 11. godišnjicu ljubavi kratkim, ali slatkim putovanjem na Cipar.

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Nakon povratka, Marijana je svoje vjerne pratitelje 'odvela' u novi stan i pokazala im kuhinju iz snova, otkrivši kako je poprilično namučila sve radnike u stanu, no, da se sve na kraju itekako isplatilo.

Njezina nova kuhinja ima fronte i ormariće u petrolej boji, dok je radna ploča mramorna, a sudoper ni manje ni više nego - zlatni. A kako izgleda ostatak stana, točnije prostrani dnevni boravak, otkrila je slučajno videom kada su slavili prolazak Hrvatske u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva.

Stan se nalazi u potkrovlju što pokazuju i kosine na stropu, koje su se savršeno uklopile u njihovu viziju savršenog obiteljskog doma.