gušta na suncu

Marijana Batinić se sa suprugom opušta daleko od Hrvatske: Pogledajte koju je destinaciju odabrala za svoj odmor

24.11.2022 u 14:38

Bionic
Reading

Nakon što je uspješno odradila još jednu sezonu showa 'Život na vagi', jedna od omiljenijih domaćih voditeljica otišla je na zasluženi odmor u društvu svog životnog partnera. Od tamo sad šalje zanimljive fotografije i videa

I dok većina Hrvatske 'broji' niske temperature, Marijana Batinić sa suprugom Matejem Pašalićem trenutno uživa u ljepotama Cipra. Svoje odredište. Paphos obilaze na trokolicama, a čim je stigla s pratiteljima je podijelila kako nije vodila računa da su tamo visoke temperature pa je ponijela samo proljetnu garderobu.

'Naravno da nisam vjerovala da je po danu toliko toplo i da sam pametnica ponijela proljetnu, a ne ljetnu odjeću', napisala je u jednoj od Instagram priča. Unatoč tome, sudeći prema objavama, ona i suprug se dobro zabavljaju posjećujući arheološka nalazišta, muzeje, isprobavajući tamošnje delicije.

Šarmantnu Marijanu dugi niz godina gledatelji mogu pratiti u showovima 'Ljubav je na selu' te 'Život na vagi'. Uz bogatu karijeru mama je Ene i Rozu. Splićanka i njezin suprug, marketinški stručnjak Matej Pašalić na vječnu se ljubav zavjetovali u siječnju 2015. godine uoči dolaska njihove djevojčice na svijet. Nedavno su se iz centra Zagreba su se preselili u mirniji kvart. To joj je, kako je otkrila na Instagramu, šesta selidba u deset godina.

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX