uvijek uz njega

Nakon što je Marko Livaja napustio reprezentaciju, oglasila se njegova Iris i poslala jasnu poruku

06.06.2023 u 21:37

Bionic
Reading

Vijest da je Marko Livaja napustio reprezentaciju poprilično je snažno odjeknula u medijima, a sada se po tom pitanju oglasila i Markova supruga, Iris Livaja, njegova vječna i bezrezervna podrška

Nakon odlaska Marka Livaje iz hrvatske reprezentacije oglasila se i njegova supruga Iris. U 'storyju' na Instagramu Iris je objavila citat iz obreda vjenčanja i tako poslala jasnu poruku na društvenim mrežama.

'Obećavam ti vjernost u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti. Ljubit ću te i poštovati u sve dane života svoga - stoji u objavi uz dodatak 'stijena tvojoj svijesti, sunce tvojim kišnim danima i tišina tvojim olujama,' pisalo je u citatu, a Iris je time jasno dala do znanja kao će u ovom trenutku, baš kao i uvijek, biti njegova bezrezervna podrška.

Marko Livaja napustio je pripreme hrvatske reprezentacije te neće konkurirati za završni turnir Uefine Lige nacija. Ta odluka došla je nakon incidenta koji se dogodio tijekom treninga u ponedjeljak na stadionu HNK Rijeka.

U razgovoru nakon incidenta izbornik Dalić i Livaja složili su se da je taj događaj kreirao neugodnu atmosferu te okruženje u kojem je Livaji nemoguće fokusirati se na završni turnir Lige nacija te napadač Vatrenih neće konkurirati za Final Four.

'Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje. Momcima želim svu sreću u Nizozemskoj, da se okite zlatom, za što sigurno imaju kvalitetu i zajedništvo. Zahvaljujem izborniku na razumijevanju, predsjedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumjeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi uistinu puno znači i nadam se u budućnosti i dalje biti njen član', izjavio je Marko Livaja.

TU JE ZA NJEGA

[FOTO] U Dohi nije bila, no zato je na dočeku u Splitu Iris bila najveća podrška Marku Livaji

Pogledaj galeriju