ČIPKA I TIL

Nakon godinu dana Iris Livaja pokazala svu raskoš vjenčanice koju je skrivala od pogleda

03.05.2023 u 14:07

Bionic
Reading

Bivša manekenka i nogometaš Hajduka Marko Livaja zavjetovali su se prošle godine u svibnju na vječnu ljubav u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu, a informacije o njihovom velikom danu curile su na kapaljku

Povodom prve godišnjice braka na svom Instagram profilu Iris Livaja je objavila do sad ne viđene fotografije, a sad je 'izbliza', iz svih kuteva, pokazala i svoju raskošnu vjenčanicu od čipke i tila sa zlatnim odsjajem.

Za svoj veliki dan odabrala je zablisti u poluprozirnoj kreaciji (leđa i dekolte napravljeni su od u potpunosti od prozirnog materijala) s dugim rukavima koja je pratila njezinu savršenu liniju tijela, koja na donjem dijelu ima prorez na nozi i nekoliko volanana koji su se protezali i na stražnji dio vjenčanice čineći šlep od čipke i tila.

Odlučila se za romantičnu frizuru. Imala je blage valove i raspuštenu kosu, točnije, na stražnjem dijelu glave podignutu u rep, a uz sve je iskombinirala nježni make-up. Inače, novinarki Slobodne Dalmacije gospođa Livaja je netom nakon svadbe priznala da se iza haljine ne krije nikakvo ekskluzivno ime, nego 'da ju je kupila pored svoje kuće, dok je kupovala 'spizu' za ručak'.

  • +2
Iris Rajčić i Marko Livaja Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL