zagrljaj prijatelja

Nakon razvoda od Severine Igor objavio fotografiju s vjenčanim kumom i stavio zanimljiv opis, a obožavatelji mu poručuju: 'Sretna rastava braka'

21.08.2021 u 19:17

Bionic
Reading

Netom prije vikenda Severina i Igor Kojić službeno su se razveli nakon šest godina braka. Nakon formalnog razvoda bivši supružnici krenuli su svatko na svoju stranu – Severina na odmor kraj Zadra, a Igor u provod s prijateljima

Nedugo nakon što je medije obišla potvrda razvoda braka Severine i Igora Kojića, 34-godišnji nogometni menadžer objavio je fotografiju zanimljive poze na svom Instagram Storyju. Naime, poza u kojoj se fotografirao neodoljivo podsjeća na pozu koju je često zauzimao Freddie Mercury u glazbenim spotovima i na svojim nastupima. Pokojni frontmen rock grupe Queen bio je poznat po hitovima 'I Want To Break Free' i 'Don't Stop Me Now'.

No, i dan nakon vijesti o razvodu, Igor Kojić vrlo je aktivan na društvenim mrežama. Tako je objavio fotografiju na kojoj pozira zagrljen s vjenčanim kumom Borisom Đikanovićem, a u opisu je naveo: ' Kum; To je jedan od načina na koji se Bog brine o nama.' Pokraj njih vidljivi su svirači te se može pretpostaviti kako su večer proveli u izlasku.

Među brojnim komentarima našli su se i oni od strane obožavatelja koji se još uvijek ne mogu pomiriti s krajem Igorovog i Severininog braka. 'Zar je sada službeno kraj? Bili ste savršeni! I mislim da se i dalje volite', 'Sretna rastava braka', 'Više sreće drugi put. Dobar si ti čovjek. Zaslužuješ ljubav i poštovanje od srca', 'Bili ste najljepši par' samo su neki od komentara.

Dan nakon tulumarenja i druženja s vjenčanim kumom Igor je objavio fotografiju s pogledom na bazen te dao naslutiti kako će vrijeme provesti u opuštanju i odmaranju.

Za razliku od njega, Severina je nakon razvoda pohitala u okolicu Zadra, točnije Petrčane gdje u hotelu uživa u luksuznom odmoru te oduševljava fotografijama i modnim kombinacijama koje ističi njezinu figuru.

Podsjetimo, Severina i Igor službeno razveli 19.08.2020 godine nakon šest godina braka. Razvod braka potpisan je na zagrebačkom sudu samo pet dana nakon što su podnijeli zahtjev. No, o trzavicama u braku nagađalo se već dulje vrijeme. Tako su mediji u regiji počeli pisati o problemima u braku nakon što je Severina tijekom pandemije napustila kuću Kojićevih u Beogradu te se sama vratila u Zagreb. Igor je ostao u svom gradu te od tada nisu viđeni zajedno u javnosti. Severini (koja već dulje vrijeme ne koristi prezime Kojić) bio je to drugi brak nakon razvoda od srbijanskog poduzetnika Milana Popovića, s kojim ima sina i s kojim još uvijek vodi sudski spor oko skrbništva.

  • +5
Severina i Igor Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL