ODMOR IZ SNOVA

Nakon raznih morskih destinacija Sonja Kovač s dragim uživa u mađarskoj prijestolnici

18.08.2021 u 14:19

Bionic
Reading

Baška Voda, Bikovo, Hvar, Split, Tučepi, Brela, Brač, Omiš, Opatija neke su od destinacija na kojima je ovog ljeta guštala jedna od naših najuspješnijih blogerica. Sada se Bjelovarčanka javlja pratiteljima atraktivnim prizorima iz Budimpešte

Nakon jadranske obale influencerica i bivša glumica sa svojim dragim Goranom Mandićem doputovala je u Budimpeštu. Sonja Kovač ne krije koliko je oduševljena i ovom destinacijom, a sljedbenici na Instagramu nisu ostali uskraćeni za sve što je tamo doživjela.

Posjetila je tamošnji zoološki vrt, pozirala je pored brojnih znamenitosti, uživala u jacuzziju smještenom nasred hotela u kojem je odsjela i kupala se u bazenima.

Inače, influencerica je prije nekoliko mjeseci kupila prvu nekretninu, a cijeli proces adaptacije i uređenja stana u sjevernom dijelu Zagreba postepeno je dijelila sa svojim brojnim pratiteljima. Otkrila je i na koji način si je uspjela priuštiti novi stan. 'Ljudi dragi, kao i svaki prosječni Hrvat. Na kredit, naravno. Nema druge, tako je najlakše', poručila je tada Sonja.