OZLJEDE GLAVE I ZDJELICE

Nakon pada s konja slavni pjevač hitno hospitaliziran

15.09.2017 u 09:37

Bionic
Reading

Iako je to trebalo biti sasvim uobičajeno jahanje po privatnom imanju nedaleko od Pise, slijepi tenor Andrea Bocelli je, nakon što mu se konj uznemirio i zbacio ga, pao s njega i udario glavom. Poslije pada prevezen je helikopterom u bolnicu, a sam pjevač smogao je snage i na Facebooku ostavio poruku zabrinutim obožavateljima

Samo nekoliko dana nakon što je slavni talijanski tenor Andrea Bocelli u Pisi održao koncert, na kojem je orkestrom dirigirao robot YuMi, objavljeno je da je hitno hospitaliziran poslije nezgode tijekom jahanja.

Naime slijepi operni pjevač pao je s konja na svom imanju blizu Pise. Dok je jahao, njegov se konj odjednom uznemirio i zbacio ga sa sebe, pri čemu je pjevač udario glavom.

58-godišnji pjevač helikopterom je prebačen u bolnicu u Pisi s ozbiljnim ozljedama glave i zdjelice. Ipak, unatoč bolovima, Bocelli je smogao snage da putem svog službenog profila na Facebooku obavijesti sve svoje obožavatelje da se dobro osjeća.

  • +11
Andrea Bocelli uživa s obitelji na odmoru u Italiji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Dragi moji, znam da ste se brinuli za mene posljednjih sati. Želim vam samo reći da sam poprilično dobro. Riječ je samo o običnom padu s konja i nema nikakvih komplikacija. Vjerojatno ću bolnicu napustiti već danas. Hvala vam svima na poslanim porukama i dobrim željama', napisao je Bocelli.