JACK BROOKSBANK

Nakon objavljenih fotografija na kojima se na jahti zabavlja s tri djevojke, Sarah Ferguson stala u obranu svog zeta

03.08.2021 u 14:51

Bionic
Reading

Paparazzo fotografije, na kojima je snimljen suprug princeze Eugenie, Jack Brooksbank, kako se bez nje zabavlja na jahti s tri djevojke, napravile su pravu pomutnju u kraljevskoj obitelji, a u njegovu obranu stala je i njegova punica, bivša supruga princa Andrewa

Trebao je to biti službeni put na kojem će promovirati tekilu Casamigos, za koju radi, no za Jacka Brooksbanka to se pretvorilo u noćnu moru nakon što su ga paparazzi usnimili na jahti usidrenoj kod talijanskog otoka Caprija, kako se zabavlja s tri djevojke.

Mediji su odmah doznali kako mu na jahti društvo prave manekenke Erica Pelosini i Maria Buccellati, kao i bivša urednica magazina Glamou, Rachel Zalis, koja sada radi upravo za Casamigos.

Britanska javnost iste mu je sekunde to sve zamjerila, posebice jer je princeza Eugenie, koja je prije pet mjeseci rodila njihovog prvog sina Augusta, ostala kod kuće, no u njegovu obranu odmah je stala omiljena punica Sarah Ferguson, koja je brže bolje dala intervju za BBC One i njihov 'The One Show', ustvrdivši kako je on samo 'radio svoj posao' kao brand ambasador.

'Jack je završio na naslovnici iako je on čovjek nevjerojatnog integriteta. On je jedan od mojih najdražih ljudi i ja ga osobno zovem James Bond. On je i u mojoj knjizi superheroj jer je divan otac, sjajan suprug i nikada se ne voli gurati u prve redove, uvijek je u pozadini', izjavila je Sarah Ferguson pa dodala:

  • +3
Sarah Ferguson Izvor: Profimedia / Autor: Mills & Boon/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Stoga njihova odluka da ga stave na naslovnicu i od toga naprave priču koja je u potpunosti izmišljena, za mene je nevjerojatna. On radi kao ambasador za Casamigos i jednostavno je samo radio svoj posao, stoga mislim da je važno da to razjasnimo za njegovu dobrobit.'

Jack Brooksbank vjenčao se s princezom Eugenie u listopadu 2018. godine, a prije pet mjeseci postali su i prvi put roditelji. Sina Augusta namjeravali su krstiti prošlog mjeseca, u krugu tek 30 ljudi, no sve je u posljednji tren otkazano jer je jedan od uzvanika morao u samoizolaciju zbog koronavirusa.