U NOVOM INTERVJUU

Sarah Ferguson o životu uz princezu Dianu i kako bi se danas osjećala zbog odluka svojih sinova

15.07.2021 u 18:29

Bionic
Reading

Bivša članica britanske kraljevske obitelji, Sarah Ferguson, u svom novom intervjuu iskreno je progovorila o princezi Diani s kojom je imala priliku odrastati, a danas tvrdi kako bi nikad prežaljena princeza bila itekako ponosna zbog muškaraca u koje su stasali njezini sinovi, ali i ženama koje su odabrali za svoje životne partnerice

'Diana bi bila vrlo ponosna na svoje sinove i njihove supruge', izjavila je 61- godišnja vojvotkinja od Yorka za američki časopis People istaknuvši kako bi, poput nje, danas bila opsjednuta svojim unucima. Prema riječima Ferguson, princeza Diana obožavala je njezine kćeri, princezu Eugenie i Beatrice.

'Da danas može sjediti pored mene rekla bi mi koliko je ponosna na svoja dva djećaka i na divne žene koje su odabrali jer svaka od njih ima svoj glas u obitelji', ističe vojvotkinja čiji će prvi roman 'Her Heart for a Compass' 3. kolovoza ugledati svjetlo dana.

U svom novom intervjuu, Fergie se prisjetila svog odrastanja uz Lady Di rekavši kako su postale najbolje prijateljica kada je ona imala 14. godina.

  • +30
Princeza Diana Izvor: Profimedia / Autor: JUSTIN SUTCLIFFE / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Naučila me toliko toga o javnom životu. Bila je tako hrabra i nevjerojatno dobro smo se provodile.

U vrijeme kada je princeza Diane tragično preminula 1997. godine, mediji su tada izvještavali kako je britanska princeza zahladila odnose s vojvotkinjom, no ona tvrdi suprotno.

'Obećale smo jedna drugoj da ćemo se zauvijek držati zajedno. Između nas nikada nije bilo trzavica, no svi su priželjkivali da se takvo što dogodi', priznala je.