LJUBAVNI ZAOKRET

Nakon nešto više od dvije godine zvijezda 'Prijatelja' ponovno je solo; evo što je prvo učinio nakon prekida

18.05.2020 u 14:51

Bionic
Reading

Matthew Perry ranije ovaj mjesec prekinuo je dvogodišnju tajnu romansu s agenticom Molly Hurwitz, ali nije dugo patio. Zvijezda serije ‘Prijatelji’ ne gubi vrijeme te se odmah bacio u akciju

Glumac najpoznatiji po svojoj ulozi Chandlera Binga iz humoristične serije ‘Prijatelji’ od nedavno je ponovno solo. Matthew Perry je prekinuo vezi s 21 godinu mlađom agenticom Molly Hurwitz.

Zgodna crnka sa slavnim je 50-godišnjakom bila nešto više od dvije godine, no njihova je romansa bila dosta tajnovita te se gotovo nikada nisu zajedno pojavljivali u javnosti. Postoji tek nekoliko paparazzi fotografija s ulica New Yorka na kojima su ulovljeni u prisnim zagrljajima.

Perry nakon ljubavnog brodoloma nije dugo patio te je odlučio stvari uzeti u svoje ruke i odmah se bacio u akciju. Pridružio se popularnoj aplikaciji za online upoznavanje ljubavnih partnera i tako odlučio zaboraviti na ljubavne jade kroz koje možda prolazi nakon prekida.

Bliski prijatelji 29-godišnje agentice Molly potvrdili su za američke medije da se par razišao rekavši: ‘Oboje su shvatili da je vrijeme da krenu u suprotnim smjerovima i da više nisu jedno za drugo’.