ZNA SE ŠALITI NA SVOJ RAČUN

Matthew Perry zbog ovog je detalja postao predmet ismijavanja, no nije dugo šutio

22.06.2019 u 21:52

Bionic
Reading

Svjetsku slavu stekao je kao Chandler Bing u popularnim 'Prijateljima', no sva ta silna slava donijela mu je samo probleme, osobito zdravstvene, zbog čega se rijetko i pojavljuje u javnosti. A njegovo prvo pojavljivanje nakon duže vremena ostalo je u sjeni jednog detalja, oko čega se i sam glumac oglasio na svom Twitter profilu

Holivudski glumac Matthew Perry, koji se već godinama bori s raznim zdravstvenim problemima, snimljen je nakon dugo vremena kako šeće ulicama New Yorka. Prve fotografije momentalno su se proširile društvenim mrežama zbog jednog detalja koji je, očito, svima zapeo za oko.

Naime, popularni Chandler Bing iz 'Prijatelja', očito je zaboravio kako se koriste škarice, budući da su na fotografiji vidljivi, za muškarca poprilično dugi nokti, a upravo zbog toga krenule su i kritike.

No, čini se da Perryja to ismijavanje na društvenim mrežama i nije previše zabrinulo, jer je svim svojim hejterima odgovorio kratko i jasno, putem svog Twitter profila, napisavši:

'Idem upravo na manikuru, jel to u redu?'

Obožavatelji su se ubrzo ispod njegove objave nastavili zabavljati, prisjećajući se jedne od legendarnih scena iz 'Prijatelja', u kojoj Chandler Bing odlazi na manikuru s Rachel (Jennifer Aniston), a njih dvoje tamo nalete na Janice (Maggie Wheeler).

Inače, posljednjih godina Matthew Perry suočio se s mnogobrojnim problemima, a među posljednjima, u kolovozu 2018., imao je perforaciju crijeva zbog koje nije ustajao iz kreveta puna tri mjeseca. Osim toga, odavno je poznato da je godinama imao problema s ovisnošću o alkoholu i o tabletama Vicodin, zbog čega je neko vrijeme proveo i na liječenju.

  • +3
Matthew Perry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia