ZATVORILA SE U SEBE

Nakon mučnog razvoda Drew Barrymore otkrila da pet godina nije imala snage otići na novi spoj

18.09.2020 u 14:35

Bionic
Reading

Slavna holivudska glumica posljednjih godina orijentirala se na odgoj svoje dvoje djece, karijeru te uspostavu novog biznisa u kozmetici. Drew Barrymore u svemu tome svoje je potrebe stavila po strani, a koliko ju je povrijedio bivši suprug, otkriva to da dugih pet godina nije pronašla snage otići na spoj

Ljubavna prošlost glumice Drew Barrymore vrlo je interesantna. Poput mnogih kolegica i kolega u Hollywoodu, iza sebe ima nekoliko propalih brakova, ali i brojne neuspješne veze.

Čak tri puta dala je priliku bračnoj zajednici, no čini se da se nakon posljednjeg razvoda jako opekla te se potpuno zatvorila u sebe.

Godinu dana provela je u braku s Jeremyjem Thomasom, a razveli su se 1995. Nakon toga se 2001. udala za komičara Toma Greena, a taj joj je brak potrajao svega tri godine. Potom je 2006. prohodala s muzičarem Fabrizijem Morettijem, a onda kratko ljubila kolegu Justina Longa, da bi 2012. ponovno stala pred oltar.

Ovoga puta mislila je da to ono pravo. Udala se za glumca Willa Kopelmana te su dobili dvoje djece. No razveli su se 2016. godine, a Barrymore sada taj prekid opisuje kao jako bolan.

Osim toga, razvod je na nju ostavio itekakve posljedice. Ne vjeruje više tako lako ljudima, ne otvara se pred bilo kime te nije raspoložena za upoznavanje novih muškaraca.

U posljednjem razgovoru s kolegicom Jane Fonda, koji je emitiran javno, 45-godišnja Drew otkrila je da punih pet godina nije bila na spoju.

‘Posljednjih pet godina posvetila sam se svojoj djeci, poslu i jednostavno nisam još spremna nekome se otvoriti’, rekla je Barrymore, a s Kopelmanom ima dvije kćeri, sedmogodišnju Olive te šestogodišnju Frankie.