SLAVNA GLUMICA

Drew Barrymore otkrila što ju je najviše iznenadilo tijekom karantene zbog globalne pandemije

30.04.2020 u 18:39

Bionic
Reading

Zvijezda 'Charliejevih anđela' poput mnogih roditelja diljem svijeta se tijekom karantene suočavala s brojnim izazovima

Poznata američka glumica koja je u svijet showbizza ušla kao djevojčica, u nedavnom je intervjuu otkrila kako se tijekom izolacije zbog globalne pandemije koronavirusa morala boriti s bezbrojnim nesvakidašnjim situacijama.

Drew je ispričala kako se iznenadila da su njezine kćeri, Olive (7) i Frankie (6) odlično podnijele karantenu.

'Sjajno su to podnijele, a ako su one to dobro 'izgurale', nemam razloga ni ja biti nezadovoljna', rekla je.

Dodala je i da je stalno morala odgovarati na pitanja zašto se ne smiju vidjeti ili imati proslavu rođendana kod kuće.

'Shvatile su kad sam im objasnila pa nije bilo problema. Zbilja sam bila ugodno iznenađena kako su to sve podnijele', ispričala je 45-godišnja glumica.

Ipak, bilo je i teških trenutaka.

  • +2
Drew Barrymore Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Face to Face / Profimedia

U gostovanju u Today Showu požalila se što joj je najgore otkako traje samoizolacija zbog pandemije koronavirusa, a s njezinim problemom mogu se poistovjetiti i milijuni diljem svijeta - škola na daljinu. 

'Plakala sam svaki dan, po cijeli dan. Bilo je kao odnos crkve i države. To je bio najgori period u mom životu kada sam morala biti učitelj, roditelj, ali i odgajatelj. Sve do sada nisam poštovala niti bila zahvalna učiteljima, a sada se sve promijenilo', priznala je glumica.

Iako je svakodnevicu s djecom drukčije zamišljala u smislu da će više vremena provesti u kreativnim aktivnostima, to nije baš bilo tako. 

Ipak, nakon nekoliko dana glumica je ipak uspjela 'pohvatati konce' i uspješno savladala sve nove vještine, a otkrila je i kako je 'za sreću potrebna svakodnevna borba'.