OTKRIO IH PRSTEN

Nakon manje od godine dane veze sigurni su da je njihova ljubav ona prava: Zaručili se Margaret Qualley i Jack Antonoff

31.05.2022 u 11:32

Bionic
Reading

Kći glumice Andie MacDowell, Margaret Qualley i glazbenik Jack Antonoff spremni su na novi korak u svojoj vezi. Iako službeno nisu ništa potvrdili, zaručnički prsten na ruci lijepe glumice sve je otkrio

Glazbenik i producent Jack Antonoff zaprosio je glumicu Margaret Qualley, koju mnogi poznaju kao kćer Andie MacDowell, i to nakon manje od godinu dana njihove veze. 38-godišnji Antonoff i 27-godišnja Margaret potakli su priče o zarukama nakon što su se pojavili na premijeri filma 'Stars at Noon' na Filmskom festivalu u Cannesu.

O njihovoj se vezi počelo pričati u kolovozu 2021. godine kada su ih paparazzi snimili na ulicama New Yorka kako se ljube, no službeno zajedničko pojavljivanje imali su tek u ožujku 2022. na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards.

Prije Margaret, Antonoff je bio pet godina u vezi s glumicom Lenom Dunham, a šukalo se i o njegovoj vezi s pjevačicom Lorde, no to je sam demantirao.

  • +2
Margaret Qualley, Jack Antonoff Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Margaret Qualley iza sebe ima kratku vezu s aktualnim dečkom Kim Kardashian, problematičnim Peteom Davidsonom, kao i sa Shia LaBeoufom.