MARGARET QUALLEY

Kći Andie MacDowell pokleknula pod pritiskom javnosti: Ostavila holivudsku zvijezdu optuženu za zlostavljanje

07.01.2021 u 23:47

Bionic
Reading

Samo nekoliko dana nakon što su uočeni u zajedničkoj šetnji ulicama Los Angelesa, zvijezda Tarantinovog filma 'Bilo jednom u Hollywoodu' i glumac Shia LaBeouf svojoj vezi odlučili su reći zbogom

Margaret Qualley, perspektivna glumica i kćer slavne Andie MacDowell, prema napisima američkih medija prekinula je s glumačkim kolegom Shiom LaBeoufom nakon što ga je krajem prošle godine bivša djevojka, britanska glazbenica FKA Twigs, optužila za zlostavljanje tijekom jednogodišnje veze.

Izvor blizak bivšem paru za američki magazin People otkrio je kako su prekinuli protekle subote te da se trenutno nalaze na sasvim drugim stranama u životu.

Margaret Qualley i Shia LaBeouf Izvor: Profimedia / Autor: Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Drugi izvor američkom magazinu otkrio je kako se 26- godišnja glumica posljednjih mjeseci osjećala loše zbog kritika javnosti na račun svoje veze s posrnulom zvijezdom, nakon što se suočio s optužbama bivše djevojke, glazbenice FKA Twigs za emocionalno i fizičko zlostavljanje koja pravdu za glumčevo ponašanje danas traži na sudu.

Nakon prekida sa Shiom, kćer Andie MacDowell u potpunosti je fokusirana na glumačku karijeru a prema riječima izvora trenutno se priprema za odlazak u Kanadu gdje ju očekuje snimanje novog filma uz bok australskoj zvijezdi, Margot Robbie.

  • +8
Margaret Qualley Izvor: Profimedia / Autor: Kathy Hutchins / IPA / IPA / Profimedia

Svoju vezu, Margaret Qualley i Shia LaBeouf navodno su započeli na jesen prošle godine nakon što su sudjelovali u stvaranju videospota za pjesmu 'Love Me Like You Hate Me' njezine 30- godišnje sestre, Rainey Qualley.

Ovo nije prvi puta da je kćer Andie MacDowell pala na čari 'zločestih dečki'. Prije nekoliko godina imala je kratku romansu s komičarem i ovisnikom Peteom Davidsonom, koji se potom ipak odlučio spetljati s nasljednicom Cindy Crawford, Kaiom Gerber.

Podsjetimo, 34-godišnji LaBeouf prozvan je u javnosti od strane dvije svoje bivše djevojke za zlostavljanje.

Australska pjevačica umjetničkog imena Sia, optužila ga je za emocionalno zlostavljanje i nazvala patološkim lažljivcem. Osim nje, šutjeti više nije mogla ni britanska pjevačica FKA Twigs koja je prije nekoliko dana podigla tužbu protiv zvijezde 'Transformera' na račun tjelesnog i emocionalnog zlostavljanja tijekom jednogodišnje veze.

Na račun optužbi oglasio se i sam glumac za za New York Times izjavivši: 'Nemam opravdanja za svoj alkoholizam ili agresiju, već samo racionalizaciju. Samog sebe i sve oko sebe zlostavljao sam godinama. Imam povijest povređivanja najbližih ljudi', kazao je te dodao: 'Sramim se te povijesti i žao mi je zbog onih koje sam povrijedio'.