HVATA BOJU

Nakon Maldiva lijepa Sonja Kovač sunča se u Grčkoj

19.04.2017 u 15:32

Bionic
Reading

Nekadašnja glumica Sonja Kovač, koja je postala jedna od naših najuspješnijih modnih blogerica, putuje svijetom i rado objavljuje prekrasne fotografije svojih avantura na društvenim mrežama. Pogledajte gdje je trenutačno i što ju je tamo odvelo

U veljači smo je mogli pratiti kada je na Maldivima snimala kampanju za luksuznu liniju kupaćih kostima.To nije nimalo iznenadilo jer se lijepa Sonja Kovač prije bavila i manekenstvom, a uspješna se suradnja nastavila i nakon Maldiva što potvrđuju njene posljednje objave na Instagramu.

Ambiciozna blogerica zaputila se u Grčku. 'Zdravo, Santorini, zaista je radost ponovno biti ovdje', napisala je ispod jedne od fotografija, a na jednoj pozira u novom kupaćem kostimu iz linije čija je ambasadorica. 

'Moda je moja ljubav, a onda se usput pretvorila i u posao zbog kojeg dobivam lijepe stvari koje nosim. I koje mi ostaju. A uz to mi još za to i plaćaju. Imam podosta planova vezanih za modno bloganje, no moram primijetiti da mi je gluma itekako pomogla u njegovoj realizaciji. Gluma me je naučila poziranju, šminkanju, friziranju, komunikaciji s poslovnim partnerima. Dala mi je neizmjerno iskustvo za posao kojim se paralelno bavim', rekla je jednom prilikom Sonja i priznala da se ovakvom uspjehu nije nadala.

Iako je u nedavnom razgovoru za tportal rekla kako opasno kasni s pripremama u kondiciji za ljeto, nama se gledajući posljednju fotografiju u oskudnom kostimiću čini da za to nema ni potrebe.