U KUPAĆIM KOSTIMIMA

Poznata Hrvatica na Maldivima snima kampanju

06.02.2017 u 22:38

Bionic
Reading

Kako putovati svijetom, uživati i pritom zaraditi, najbolje zna nekadašnja glumica Sonja Kovač. Otkako se 'bacila' u modne i društvene vode, otvorila svoj blog i službene stranice na društvenim mrežama, zaista uživa u životu punim plućima. Trenutno boravi na egzotičnim Maldivima, gdje snima kampanju za luksuznu liniju kupaćih kostima, čiji je ujedno i ambasador

Iako je isprva bila glumica, potom se okušala i u manekenskim vodama, Sonja Kovač danas je blogerica, i to čini se uspješna. Ako je suditi po broju pratitelja na njezinom Instagram profilu, plavokosoj Sonji ide dobro. Sakupila je gotovo 70 tisuća pratitelja, što bi u svijetu društvenih mreža značilo da već i pristojno zarađuje od svojih objava.

Bungalow water side ?@agjamal_

A photo posted by Sonja Kovac • xoxosonja.com (@xoxosonjakovac) on

Ipak, da su joj blog i svijet društvenih mreža nepoznanica, Sonja zasigurno ne bi bila među rijetkim europskim blogericama koje su, primjerice, pozvane na promociju nove Chanel kolekcije, a trenutno uživa na Maldivima gdje je spojila ugodno s korisnim. Iako su mnogi mislili kako je Sonja na egzotične Maldive otišla u društvu voljenog muškarca, što još uvijek ne znači da nije, kratkim pregledom njezinih fotografija dalo se naslutiti kako tamo zapravo snima kampanju za luksuzne kupaće kostime naziva Agjamal. Riječ je o dizajnu hrvatskog podrijetla, a sudeći po službenoj internet stranici, namijenjeni su onima dubljeg džepa.

Sonja tako dane na Maldivima provodi uživajući na prekrasnim bijelim pješčanim plažama i tirkiznom moru, istražujući otok kako bi pronašla savršene lokacije za, isto tako, savršenu fotografiju.