FANOVI SU ODUŠEVLJENI

Stjepan Hauser priznao: 'Najsretniji sam muškarac na svijetu'

15.10.2019 u 12:38

Bionic
Reading

S osmjehom od uha do uha slavni violončelist u zadnjoj objavi na društvenoj mreži nazdravlja i opisuje svoje trenutno stanje. Premda nije poznato što je razlog njegove radosti, Stjepan Hauser ponovo je zaintrigirao svoje obožavatelje diljem svijeta

Neki su ga pitali što je u čaši, drugi mu napisali da ima naljepši osmjeh, a najviše fanova mu je poručilo da im je drago zbog njega budući je Stjepan Hauser pored najnovije fotografije napisao da je najsretniji čovjek na svijetu. Kako je i do sad znao golicati maštu svojih pratitelja moguće je i da ovaj put 'igra na tu kartu'.

View this post on Instagram

The happiest guy in the world 🥂

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Osam godina je gotovo danonoćno radio, a početkom godine uzeo je pauzu od nastupanja kao dio 2Cellos. Zaradio je dovoljno novca za lagodan život, jer su on i Luka Šulić svirali u najpoznatijim svjetskim dvoranama i objavili pet studijskih albuma, ali mu ne pada na pamet besposličariti te se Stjepan Hauser posvetio solo karijeri. Nedavno je objavio prvi službeni solo singl i spot Swan Lake (Labuđe jezero), poznato remek djelo Čajkovskog.

Izvor: Društvene mreže

Kad je riječ o privatnom životu, priznao je da ga dugo nisu pretjerano zanimale djevojke. 'Onda sam ušao u pubertet koji sam davno trebao proći i otkrio da postoje i neke druge stvari osim muzike', izjavio je ranije i otkrio da ga privlače djevojke 'sramežljive i plahe poput vila'.

View this post on Instagram

Endless Summer ☀️

A post shared by HAUSER (@hausercello) on