ATRAKTIVNA PIJANISTKINJA

Lola Astanova konačno otkrila istinu: 'Nikada nisam bila Hauserova djevojka'

17.09.2019 u 13:35

Bionic
Reading

U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, 5. studenog nastupit će po prvi puta pred zagrebačkom publikom i slavna uzbekistanska pijanistica Lola Astanova. Poznata i po svojim interpretacijama Chopina, Liszta i Rahmanjinova, kao i seksi opravama u kojima nastupa, Lola je hrvatskoj javnosti najpoznatija po duetima sa Stjepanom Hauserom, zbog čega se nagađalo i da su u vezi

Nakon što je u posljednjih nekoliko mjeseci više puta boravila u Hrvatskoj, te je čak nakon svečanog zatvaranja WTA Croatia Bol Opena na Zlatnom ratu tamo snimila i videospota za pjesmu 'Inspirit', uzbekistanska pijanistica Lola Astanova najavila je i svoj prvi koncert pred zagrebačkom publikom.

Tijekom jedne od svojih brojnih svjetskih turneja upoznala je i našeg violončelistu Stjepana Hausera te s njim snimila spot 'Love Story', nakon čega su krenula i šuškanja o njihovoj romantičnoj povezanosti. Tek sada, s podužim odmakom, Lola Astanova osvrnula se za Jutarnji list na situaciju.

'Stjepan i ja samo smo glazbeno surađivali. Suprotno od onog što se moglo pročitati u medijima, ja doista nikad nisam bila njegova djevojka', rekla je Lola Astanova i otkrila zašto je, za razliku od svojih kolegica, odlučila za nastupe odijevati seksi kratke haljinice i cipele s vrtoglavo visokim potpeticama:

  • +3
Lola Astanova Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

'Zbog toga što je ta odjeća i obuća nešto što nose normalne mlade žene diljem svijeta. Uz pomoć odjeće ja nikad nisam radila nikakvu 'revoluciju', no ako je moj modni imidž ohrabrio druge djevojke da budu odvažne i razmišljaju izvan okvira 'dosadne' klasične glazbe, ja sam zbog toga sretna.

Lola Astanova & Stjepan Hauser - Love Story Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube