NA ZASLUŽENOM ODMORU

Nakon Kube Mirna Zidarić stigla na novu destinaciju, pogledajte gdje sada puni baterije

10.01.2020 u 14:40

Bionic
Reading

Mnogima jedna od najdražih HRT-ovih voditeljica opet je siječanj iskoristila za odlazak u toplije krajeve. Prošle godine je boravila u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a ovog puta je sa suprugom Zoranom i prijateljima najprije bila na Kubi, potom je boravila u Miamiju, a sada su se smjestili u kolijevku reggae glazbe i rastafarijanske kulture

Voditeljica i sportska novinarka početak nove godine iskoristila je za bijeg od obaveza i svakodnevice. Njezino 'zimovanje' počelo je na Kubi gdje je Mirna Zidarić uživala i u brojnim kulturnim događanjima i specifičnostima tog mjesta, nakon čega se uputila na Floridu. Ondje je osim Art Deco Centra, HRT-ovka odgledala košarkašku utakmicu Miami Heatsa protiv Raptorsa.

U Miamiju je na travnjaku izvela stoj na glavi i fotografiju popratila riječima: 'Moj način da kažem: ‘Dobrodošla u Miami', a i u zemlji Bob Marleya je nastavila vježbati u prirodi. Poznato je da godinama vježba jogu koja joj, izjavila je, 'donosi balans izvana i iznutra' i naučila je da bude u trenutku i energiju ne troši bespotrebno.

Zgodna HRT-ovka osim blistave televizijske karijere uživa u skladnom obiteljskom životu. Sa zagrebačkim arhitektom u braku je već pune 24 godine, a upoznali su se 1992. godine na Olimpijskim igrama u Barceloni. Ponosni su roditelji dvojce sinova Borne i Martina.

'Neopisiv ponos osjećam svaki put kada pogledam kako smo dobar posao napravili suprug i ja u odgoju naše dvojice sinova. Isplatili su se svi strahovi, zebnje, šokovi i neprospavane noći jer smo uspjeli na pravi put izvesti dva divna ljudska bića koja svakodnevno i višestruko vraćaju sve uloženo', rekla je u prijašnjem razgovoru za tportal.