uvijek ista

Mirna Zidarić pokazala kako je izgledala prije 14 godina: 'Vesta je postojana, za frizuru nisam ziher'

21.12.2018 u 12:12

Bionic
Reading

I dok se neki srame svoje prošlosti, drugi poznati se vrlo često i rado vole prisjetiti nekih prijašnjih vremena i svog nekadašnjeg izgleda. Osobito ako se od tada na ovamo nisu puno promjenili, poput HRT-ove sportske novinarke Mirne Zidarić

Mirna Zidarić jedna je od onih žena za koju se slobodno može reći da - ne stari. HRT-ova novinarka sa svojim pratiteljima na Instagramu podjelila je fotografiju iz prošlosti.

Ovoga puta pokazala je jednu iz 2004. godine koju je popratila svojim duhovitim komentarom: 'Vesta je postojana, za frizuru nisam ziher', a na njoj izgleda gotovo identično kao danas.

'Drago mi je ako se nekome sviđa moj vizualni izričaj, ali to je u konačnici stvar osobne higijene. Time nisam nimalo opterećena, a posebno ne na način da bi se za pomoć obraćala estetskim kirurzima što je u posljednje vrijeme postalo 'must have'', rekla je Zidarić u prijašnjem razgovoru za tportal.

Tajna ženske ljepote je, smatra ona, prije svega u zadovoljstvu koje dopire iz dubine duše što se potom preslikava na vanjštinu koja površnim promatračima odaje prvi dojam, no on često može biti varljiv. 'Krucijalno je kako se osjećate navečer kada skinete sve umetke za kosu, trepavice, nokte,' tetovirane' obrve i sami sa sobom ostanete pred ogledalom. Neće odmoći ako vam u takvom izdanju netko priđe s leđa i nježno vas prigrli uz sebe (ako je pri tome skinuo naočale, mutnog pogleda zagrljaj će biti čvršći, kaže Mirna Zidarić..

Fotografija je nastala na foto sessionu s poznatim zagrebačkim fotografom. U to vrijeme Mirna je već naveliko radila na HRT-u izvještavajući sa sportskih nadmetanja, uređivajući i vodeći brojne studijske sportske emisije vezane uz košarku, skijanje, tenis i atletiku i druge sportove te uređujući i vodeći sportske vijesti u Dnevniku HTV-a. Godinu kad je nastala fotografija među ostalim će pamtiti i po odlasku na Olimpijske igare u Ateni.

  • +5
Mirna Zidarić Izvor: Promo fotografije / Autor: Dražen Pajtlar AGK