sretne vijesti

Nakon Katra stižu prinove: I Borna Barišić uskoro će po prvi put postati otac

03.01.2023 u 08:54

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana saznalo se da je Nikola Vlašić dobio najljepši mogući poklon nakon osvojene bronce na Svjetskom prvenstvu jer je njegova supruga Ana na Božić rodila kćerkicu, a beba stiže i u dom još jednog Vatrenog, braniča i člana škotskih Rangersa

Hrvatski nogometni reprezentativac Borna Barišić i njegova partnerica Anja koja je u drugom stanju već nekoliko mjeseci, postat će roditelji po prvi put, javlja Story.

Inače, Borna nije od onih nogometaša koji vole svoj ljubavni život prezentirati po društvenim mrežama pa ne postoji zajednička fotografija sa njegovom izabranicom, a ona je svoj profil na Instagramu zaključala. Ondje je pokazala fotografiju s Bornom na tribinama nakon osvojene bronce na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, kada se mogao vidjeti trudnički trbuščić.

Inače, Borna Barišić je s 19 godina skoro je odustao od nogometa zbog teške ozljede koljena i to u trenucima kada je trebao dobiti profesionalni ugovor s Osijekom. Svojedobno je progovorio o vjeri koja mu pomaže u lijepim i manje lijepim trenucima.

'Vjera mi jako puno znači, stvarno sam veliki vjernik i često se molim Bogu. To mi daje dodatnu snagu, tako se puno lakše nosim i s velikim pritiskom. Ne znam gdje bih bio danas da nisam toliki vjernik, ali uvijek ću biti zahvalan Bogu na svemu što mi se događa, kako u karijeri tako i privatnom životu', izjavio je Borna za 24sata.

  • +3
Borna Barišić Izvor: Pixsell / Autor: Dubravka Petric/PIXSELL

Poznato je da 29-godišnji Osječanin, koji za hrvatsku reprezentaciju igra od 2017. godine, voli brze i skupe jurilice. U Osijeku je volio ići na ulične utrke te se pohvalio da je jednom završio drugi. Redovito prati Formulu, navija za Ferrari, a otkrio je i svoju romantičnu crtu: 'Prave žene se čuva. One su kao dijamant koje treba držati kao kap vode na dlanu. Ako je prava žena', kazao je Barišić u emisiji Knjaz kod Vatrenih.