zacrnilo joj se

Brooke Shields u rujnu je hitno hospitalizirana, uz nju je bio Bradley Cooper

03.11.2023 u 10:28

Bionic
Reading

Glumica Brooke Shields prisjetila se kako je izgledao jedan ružan trenutak njezinog života. Naime, u rujnu je hospitalizirana nakon što je pala u nesvijest, a uz nju je cijelo vrijeme bio holivudski glumac kojem je zahvalna na pomoći

Iako zvijezde nerado govore o svojim zdravstvenim problemima, Brooke Shields otvorila je dušu o šoku koji je doživjela ovog rujna. Naime, američka glumica je doživjela toničko-klonički napadaj izazvan nedostatkom soli u organizmu.

Naime, 58-godišnja glumica doživjela je napadaj nakon večere u restoranu L'Artusi u New Yorku.

Čekajući Uber glumici se smučilo, nakon čega joj se zacrnilo pred očima te je pala u nesvijest. Prilikom pada je udarila glavom o zid, a na usta joj je počela izlaziti pjena te joj je lice potpuno poplavilo.

udobne, a elegantne

Ako nikako ne možete zavoljeti balerinke, ove cipele su najbolja alternativa

Pogledaj galeriju

S obzirom da se u tim trenutcima njezin suprug Chris Henchy nije odazivao na mobitel, glumici je u pomoć priskočio Bradley Cooper koji je s njom bio sve dok je nisu smjestili na intenzivnu njegu, gdje su joj liječnici ugradili kateter i dali intravenoznu infuziju.

Otkrila je da su liječnici vjerovali da je njezin napadaj nastao zbog toga što je pila previše vode i nije imala dovoljno soli u prehrani. Nasreću, Brooke se nakon toga potpuno oporavila te je čak i nastupila na premijernoj večeri svoje samostalne predstave.

Brooke se tijekom godina suočavala s nekoliko zdravstvenih problema, a 2021. slomila je desnu bedrenu kost nakon pada s daske za ravnotežu, a ozljeda je bila toliko teška da je morala ponovno učiti hodati.