TO JE TO

Nakon godina nagađanja sada je službeno: Tom Holland i Zendaya na Instagramu potvrdili svoju vezu

01.09.2021 u 23:30

Bionic
Reading

Spiderman Tom Holland zajedničkom je fotografijom na Instagramu čestitao 25. rođendan Zendayji i time potvrdio ono o čemu se godinama nagađa - da je ljubav rođena na setu popularnog blockbustera oživjela i u stvarnom životu

Kako kažu - ako nije na Instagramu, nije se dogodilo, a toga se drži i 25-godišnji Tom Holland, koji je jednom fotografijom napokon potvrdio ono o čemu se odavno šuška: da su on i Zendaya u vezi. Zajedničkom fotografijom sa seta 'Spidermana', na kojoj lijepa Zendaya drži bradu na njegovom ramenu u garderobi, Holland joj je čestitao 25. rođendan.

'Moja MJ, želim ti najsretniji rođendan. Nazovi me kad se probudiš xxx', napisao je pored toga glumac nazivajući Zendayu inicijalima njezinog lika Michelle Jones iz 'Spidermana'. Ubrzo nakon toga ona mu je odgovorila kako ga upravo zove i ostavila emotikon srca.

Ovo je zapravo prva njihova službena zajednička fotografija i to na društvenim mrežama, samo mjesec dana nakon što su ih paparazzi snimili kako se ljube u automobilu. A šuškanja o njihovoj vezi krenula su još u srpnju 2017. godine, kada je magazin People dobio potvrdu o istoj, kao i informaciju da žele sve zadržati podalje od javnosti.

  • +5
Zendaya i Tom Holland Izvor: Profimedia / Autor: AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Počeli su se viđati tijekom snimanja 'Spidermana', no iznimno paze da nitko za to ne sazna, želeći ostaviti sve podalje od javnosti. No, već su bili zajedno na odmoru i trude se provoditi čim više vremena zajedno', otkrio je tada izvor.