YVES SAINT LAURENT

Vintage stajling za pamćenje: Zendaya je ovom kombinacijom pomela svu konkurenciju

24.04.2021 u 14:45

Bionic
Reading

Otkako se prije nekoliko godina pojavila na svjetskoj sceni, Zendaya Coleman ne prestaje oduševljavati svime što radi, ali i onime kako se odijeva. Ovoga je puta pobrala komplimente zbog kombinacije koju je odjenula za dodjelu nagrada Essence Black Women in Hollywood i to s punim pravom

I holivudske dame trenutno s nestrpljenjem iščekuju povratak života u normalu i pregršt crvenih tepiha kojima će ponovno prošetati. A dok to vrijeme ne dođe, događanja će i dalje biti na kapaljku. Tako je i sada bilo, s dodjelom nagrada Essence Black Women in Hollywood, kojom je, zahvaljujući svom stajlingu i istančanom smislu za modu, dominirala mlada Zendaya Coleman.

Ova 24-godišnjakinja na pozornicu se popela u vintage kreaciji Yves Saint Laurenta Haute Couture, koja je izrađena 1982. godine, točno 14 godina prije njezinog rođenja, a pristajala joj je kao salivena.

Kreacija se sastoji od gornjeg dijela s dubokim izrezom, izrađenog od plave svile s voluminoznim puf rukavima, kakvi su bili popularni 80-ih, ali se ponovno vraćaju na velika vrata, i to je savršeno upareno s dugom crnom suknjom koja ima prorez na prednjoj strani.

Law Roach, stilist mlade glumice ovjenčane Emmyjem, na svom je Instagram profilu otkrio i dijelić povijesti te vintage kreacije, objavivši i orginalnu fotografiju na kojoj ju nosi Eunice Johnson za naslovnicu časopisa iz 80-ih godina.

  • +3
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: Randy Shropshire / Getty images / Profimedia