DOBAR PROVOD U NORFOLKU

Nakon dugo vremena zajedno u javnosti: Za potpunu sreću nedostajao je samo princ Louis

15.04.2019 u 15:02

Bionic
Reading

Natjecanje, u kojem je sudjelovala i Zara Tindall, sestrična princa Williama, bio je dovoljan razlog da se u Norfolku, na Burnham Market Horse Trialsu, okupi i dio britanske kraljevske obitelji i provedu dan iz snova

Konjičko događanje u Norfolku, ali i lijep sunčan dan, bili su i više nego dovoljan razlog da na druženje u prirodi sa Zarom i Mikeom Tindallom dođu i princ William i Kate Middleton s dvoje starije djece - princom Georgeom i princezom Charlotte.

  • +17
Princ William i Kate Middleton s Georgeom i Charlotte Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: ***NO CREDIT***/PIXSELL/PIXSELL

Za potpunu sreću nedostajao je samo maleni princ Louis kojeg nisu poveli, za razliku od Tindallovih koji su uz petogodišnju Miju poveli i devetomjesečnu Lenu, koja je sve promatrala iz kolica.

Inače, Mia Tindall ujedno je i jedna od najboljih prijateljica princa Georgea, a njih dvoje uvijek su spremni za šale i nepodopštine, zbog čega ih roditelji moraju posebno držati na oku. U pauzi između konjičkih utrka, u kojima se natjecala i Zara Tindall, djeca su prvo šetala, a potom su se umorila. U tom trenutku 'nastupili su' odrasli i stavili ih na svoja ramena.

Tako je Kate Middleton ponijela Charlotte, dok su princ William i Mike Tindall 'zamijenili djecu', pa je William nosio Miju, a Tindall Georgea. Nakon svega odlučili se na ludiranje u zabavnom parku gdje su uživali u ludim vožnjama.