SVE MORA BITI SPREMNO

Na privatnoj poduci kod kraljice: Kate Middleton već se priprema za dan kada će njezin suprug naslijediti tron

12.04.2019 u 17:27

Bionic
Reading

Budući da je princ William drugi u nasljeđu za tron, odmah nakon princa Charlesa, on se zapravo cijeli život pripremao za tu važnu ulogu i učio sve što jedan vladar mora znati, a s pripremama je sada započela i njegova supruga, Kate Middleton, koja poduku dobija od same kraljice Elizabete II

Iako kraljica Elizabeta II, unatoč tome što će kroz koji dan napuniti čak 93. godine, nema još uvijek nikakvu namjeru odstupiti sa britanskog trona i svoje mjesto prepustiti svom sinu, princu Charlesu, to ne znači da se svi nasljednici ne trebaju pripremati i usavršavati za svoje buduće uloge.

  • +5
Kate Middleton i kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

I dok su princ Charles, kao i njegov sin princ William, koji je drugi u nasljeđu, s pripremama započeli praktički po rođenju, njihove supruge, koje će također imati važnu ulogu, učiti su počele tek nakon vjenčanja. Je li Camilla spremna savršeno utjeloviti ulogu supruge britanskog kralja, kada jednom on to postane, nije poznato, no zna se da je Kate Middleton sa svojim učenjem već započela, a savjete dobija od najboljeg mogućeg učitelja - same kraljice Elizabete II.

Šuška se kako je kraljica već uzela vojvotkinju od Cambridgea 'pod svoje' te dvije dame sate provode zajedno učeći sve o strogim protokolima kojih se mora pridržavati svaki vladar i njegov partner. Iako su se njih dvije u javnosti tek nedavno pojavile same, nakon gotovo cijelog desetljeća, to ne znači da njih dvije nisu bliske. Dapače, obje su pobornice toga da je važnije provesti kvalitetno vrijeme daleko od očiju javnosti, stoga se toga i pridržavaju.

'Njih dvije često provode sate razgovarajući o kraljevskom životu i budućnosti monarhije, a kraljica se doista trudi i intenzivno radi na tome da Kate prenese svoje znanje o kruni i svemu što ona nosi', otkrio je izvor blizak kraljevskom dvoru.