rtl-ov rođendan

Nakon dugo vremena u javnosti: Monika Kravić Olujić na partiju sa suprugom Franom

19.04.2024 u 09:39

Bionic
Reading

Monika Kravić Olujić jedno je od televizijskih lica kojih se rado sjetimo kada razmišljamo o 'televiziji nekoć'. Uz supruga Frana prisustvovala je i rođendanskom slavlju RTL-ovog rođendana održanom sinoć

RTL je proslavio 20. rođendan velikom svečanom proslavom koja je okupila brojna slavna lica, ali i neka lica koja su obilježila povijest popularne televizije. U dvadeset godina na televiziji su angažmane imale brojne zvijezde, uključujući i popularnu televizijsku voditeljicu Moniku Kravić.

Prije deset godina Monika Kravić zablistala je kao novo lice RTL-ove postave kao voditeljica Extra Magazina RTL Televizije, a zabavna mozaična emisija donosila je razne priče iz svijeta showbusinessa i lifestylea.

Kravić se nakon nekog vremena povukla s televizije, a prije nekoliko se godina doznalo da je sretnija no ikad!

Nakon razvoda od Marija Mamića, popularna je voditeljica pronašla sreću uz poznatog zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića. Par je u vezi od jeseni 2019. godine, a u svibnju 2021. svoju su ljubav i ozakonili. Par je u listopadu dobio i sinčića, a Monikini sinovi iz prvog braka dobili su mlađeg brata.

Bračni par Olujić sinoć je nakon dugo vremena izašao u javnost te su za kamere pozirali zagrljeni. I dok je odvjetnik Olujić bio elegantan u tamnoplavom odijelu s pripadajućom kravatom, a Monika Kravić Olujić odabrala je bijelu haljinu golih ramena kojom je istaknula ženstvenu nježnost.

spektakl za pamćenje

Grandiozna proslava RTL-a privukla je brojna slavna lica: Pogledajte glamurozne stajlinge

Pogledaj galeriju