Nema predaha

Arija Rizvić u novim filmskim projektima: Snimala je s Chrisom Fultonom iz serije 'Bridgerton'

04.04.2024 u 15:56

Bionic
Reading

Glumica i kazališna redateljica nakon uloge influencerice Kristine Ćuk u seriji 'San snova' koja se trenutno emitira na RTL-u, a čije je snimanje privedeno kraju, krenula je s novim angažmanima

'Prekrasno je bilo raditi na seriji 'San snova' i kada je zadnji kadar snimljen preplavile su me emocije. Nadam se da ćemo se ponovno okupiti kao ekipa u nekom budućem projektu', rekla je Arija Rizvić na temu RTL-ove uspješnice.

Glumica i redateljica nedavno je dovršila snimanje kratkometražnog filma 'Nemreš pobjeć' od nedjelje' prema tekstu višestruko nagrađivane autorice Tene Štivičić u režiji mlade redateljice Tonie Jurišić pod mentorstvom Kristijana Milića.

To je njezin drugi 'susret' s tekstom Tene Štivičić, nakon njezine prve redateljske uloge u zagrebačkom HNK gdje je debitirala s dramskom predstavom '64' u listopadu 2021. godine, radeći na predstavi s velikim glumačkim imenima poput Alme Price, Dragana Despota, Lane Barić, Igora Kovača, Luke Dragića, Olge Pakalović, Livia Badurine i Tese Litvan.

'Nemreš pobjeć' od nedjelje' je psihološka drama koja se bavi kompliciranim odnosom mladog para koji se bori s vlastitim unutarnjim konfliktima i vanjskim pritiscima. Dok Ona (Arija Rizvić), izgubljena u vrtlogu svojih paranoja i tjeskoba, pokušava pronaći smisao u kaotičnom svijetu, On (Marin Stević) se suočava s vlastitim strahovima i frustracijama. Uz Ariju i Marina uloge tumače i Goran Grgić. Mirta Zečević, Josip Brakus i drugi.

Arija je prihvatila ulogu u još jednom kratkometražnom filmu koji počinje snimati 10. travnja također s glumačkim partnerom Marinom Stevićem. Riječ je o filmu '7 zadnjih cigareta' scenaristice i redateljice Line Jelene Galijatović. Vječna tema ljubavi kroz autentičnu vizuru mladih ljudi i njihovih odnosa, okosnica je ovog kratkometražnog filmskog uratka.

Nakon izleta u uloge u kratkometražnim filmovima, Arija će se ubrzo pojaviti i u inozemnoj produkciji finske serije 'Last to Brake' koja će u jesen 2024. godine biti dostupna na jednoj od vodećih streaming platformi. U ulozi talijanske djevojke snimala je scene s Chrisom Fultonom, škotskim glumcem gledateljima poznatim iz američke povijesne serije 'Bridgerton'.

'Poseban je doživljaj biti na velikom setu, ekipa je jako profesionalna. Serija je smještena u razdoblje 70-ih godina i kako je sve bilo u tom duhu, od moje odjeće do rekvizita, bilo je zabavno zakoračiti u prošlost', ispričala je Arija pred kojom je ljeto prepuno poslovnih izazova.