OTKRILA NA INSTAGRAMU

Korina Longin Starr rodila 'drugog malog princa'

13.04.2016 u 11:40

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka koja već godinama živi u SAD-u 4. travnja rodila je svoje drugo dijete koje su ona i njezin suprug glazbenik Fredro Starr nazvali Brighton. Lijepa se Zadranka nakon kratke ali vrlo uspješne svjetske karijere modela posvetila majčinstvu koje ju je preporodilo

'Na sedmom smo nebu zbog dolaska našeg drugog malog princa. Rođen je 4. travnja, a  mene i Fredra je učinio najsretnijim roditeljima na svijetu. I našeg Princetona. Stigli smo kući, a moje srce eksplodirat će od ljubavi' napisala je 33-godišnja Korina Longin Starr na svom profilu na Instagramu ispod fotografije novorođenog sina.

Bivša manekenka s američkim reperom i glumcem Fredrom Starrom vjenčala se 2007., a prvog sina rodila je u ožujku 2014. Od tada je lijepa Zadranka karijeru modela stavila na drugo mjesto. O svom obiteljskom životu u Los Angelesu rijetko je govorila za hrvatske medije, no kako joj izgleda svakodnevica i sreća, pokazuje fotografijama na društvenim mrežama.

'Kad smo se Fredro i ja upoznali, nakon pet minuta mi je rekao da ću ja biti njegova žena. Ja sam isto tako razmišljala jer, kad sam ga vidjela, znala sam da će on biti moj suprug. Jedno jutro, kad smo se probudili u New Yorku, odlučili smo se vjenčati', ispričala je jednom Korina.

my little Rockstar???????? #PrincetonRiverStarr ??

A photo posted by Korina Longin Starr (@korinalonginstarr) on