22 GODINE KASNIJE

Za nju su se otimali najveći dizajneri, družila se s Naomi i Kate Moss, a zbog ljubavi odustala je od svega; evo gdje je danas Korina Longin

05.08.2019 u 07:36

Bionic
Reading

Sa samo 14 godina Zadranka Korina Longin Starr bila je prava senzacija u modnom svijetu, a zbog njezina izgleda za nju su se otimale modne kuće, ali i agencije. Nosila je revije za najpoznatije dizajnere, snimala kampanje te hodala modnim pistama rame uz rame s Naomi Campbell i Kate Moss, a slučajan susret s američkim reperom i glumcem Fredom Starrom promijenio je sve

'Godinama sam radila kao luđak. U jednom trenutku odlučila sam uzeti pauzu i maknuti se iz tog svijeta. Možda je ta odluka drugima došla kao iznenađenje, ali meni nije. Kad sam počela, bila sam curica, već u osnovnoj školi radila sam kao odrasla žena i nisam imala vremena naučiti kuhati niti živjeti kao normalna djevojka.'

  • +2
Korina Longin Starr Izvor: Cropix / Autor: Suljic

Riječi su to kojima je svojedobno najbolje opisala svoj život Korina Longin Starr. Danas 36-godišnjakinja, svoj je put do slave započela prije 22 godine, kada ju je na ulicama rodnog Zadra ugledala modna agentica Ana Gojanović i, reklo bi se, sve ostalo je povijest.

Njezina ljepota oduševila je modni svijet te su se ubrzo za nju počela otimati najzvučnija imena. Već s 15 godina odselila se u New York i odradila najveće kampanje, poput onih za Guess, Dolce & Gabbanu, Yves Saint Laurent i mnoge druge. U to vrijeme nije bilo naslovnica svjetskih časopisa čije naslovnice nije krasila, a revije je nosila u društvu Naomi Cambpell i Kate Moss.

Bilo je to doba kada su ona i Ljupka Gojić Mikić postigle nevjerojatan uspjeh, a u Korininu slučaju sve se još više zahuktalo nakon što je 2002. sudjelovala s Justinom Timberlakeom u spotu grupe 'N Sync za pjesmu 'Gone'.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Stranice stranih medija, osim zbog modnih uspjeha, punila je zbog navodne veze s Lennyjem Kravitzom, a o tome je rekla: 'Priča o meni i Lennyju počela je nakon snimanja u Parizu. Spojio nas je posao, ali odmah smo se skužili i poznanstvo je postalo prijateljstvo. Točno je da Lennyja cijenim kao osobu i da prema njemu osjećam veliko poštovanje, ali ono što se pisalo po medijima, to da smo u romantičnoj vezi, nema veze s istinom.'

Istina je da se ona zaljubila u glazbenika, no riječ je bila o sasvim drugoj osobi. Američki reper i glumac Fredro Starr osvojio ju je na prvu, a za njega se u najvećoj tajnosti udala 2007. godine.

'Kad smo se upoznali, nakon pet minuta rekao mi je da ću biti njegova žena. Ja sam isto tako razmišljala jer kad sam ga vidjela, znala sam da će on biti moj suprug. Jedno jutro smo se probudili u New Yorku i odlučili se vjenčati. Nismo željeli puno čekati jer bi bilo teško izvesti to da moja obitelj dođe u Ameriku', ispričala je.

Prije negoli su se vjenčali u vezi su proveli šest godina, a zbog njega Korina se polako počela udaljavati od modnog svijeta.

Prvog sina Princetona rodila je 2014. godine, da bi dvije godine kasnije rodila i Brightona. Upravo sinovi pričinjavaju joj najveće zadovoljstvo u životu te je većina njezinih objava na Instagramu posvećena upravo dvojici kovrčavih mališana.