PRAVO IZNENAĐENJE

Nakon deset dana izbivanja, Big Brother u kuću vratio bivšeg stanara

15.03.2018 u 16:43

Bionic
Reading

Kuću je ovih dana napustio Luka Rok, želju za izlaskom izrazio Antonio, stoga je Big Brother u glavnu kuću odlučio vratiti jednog stanara. Odluka je pala na Splićanina Tomislava Rosu, i to nakon deset dana njegovog izbivanja iz glavne Big Brother kuće.

Iako je mnogima na početku showa Tomo izgledao kao povučen i samozatajan tip, čini se da ga je većina stanara zavoljela, pa tako ni ne čudi da im je njegov odlazak najteže pao.

Tomin veliki povratak u Big Brother kuću Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Big Brother je stoga odlučio omogućiti im da se u glavnu kuću vrati netko od stanara, ali uz uvjet, da odrede iznos za koji će im se umanjiti glavna nagrada. Iako je Lucija jedina ponudila najviše novaca, čak 50 tisuća kuna da se Zebo vrati u kuću, najviše glasova dobio je Tomislav.

Splićanin je deset dana proveo u tajnoj kući u kojoj je pratio što su sve stanari radili, pa tako i pričali o drugima, ali i o njemu. Jedva je dočekao vratiti se u glavnu kuću kako bi svakome iskreno rekao što misli i tko ga je i na koji način razočarao. Tomislavov povratak izazvao je različite reakcije, ali nitko od njegovih sustanara nije ostao ravnodušan.

  • +46
Početak nove sezone Big Brothera Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas