ZA NJEGA JE GOTOVO

Zbog vrijeđanja iz Big Brother kuće izbačen Luka Rok Medunović

12.03.2018 u 20:56

Bionic
Reading

Nakon konflikta s Orkyjem, Luka Rok odlučio je napustiti reality show, a iako mu je Big Brother dao čak 24 sata da potvrdi svoju konačnu odluku, stanar je na kraju automatski izbačen iz kuće, zbog vrijeđanja produkcije

Nakon što je u kući proveo čak 41. dan, ovogodišnji stanar Big Brother kuće, Luka Rok Medunović, završio je svoju reality avanturu.

  • +46
Početak nove sezone Big Brothera Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas

Zbog nepoštivanja tjednog zadatka, Luka Rok došao je u konflikt s Orkyjem, nakon čega je zatražio razgovor s Big Brotherom. Tijekom razgovora odlučio je da želi napustiti show. Big Brother mu je dao 24 sata za donošenje konačne odluke, no sve se promjenilo nakon izlaska iz ispovjedaonice.

Luka Rok je tada počeo vrijeđati produkciju, zbog čega je automatski izbačen iz kuće.

  • +17
Big Brother kandidati Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija

'Tijekom svog boravka u kući pokazao sam da sam dosljedan, tako ne bih promijenio ni odluku da nakon 24 sata napustim kuću. Ovo mi je bilo jedinstveno i lijepo iskustvo u kojem sam spoznao koliko je sloboda neprocjenjiva. Sigurno ću se nastaviti družiti s Anezi kako bi porazgovarali o svemu što se događalo u kući i kako bih joj se ispričao za neke izgovorene riječi', izjavio je nakon izlaska Luka Rok Medunović.

Novi kandidati u Big Brother kući Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija