PUCA OD SREĆE

Tonči Huljić otkrio nove detalje o unučici Albi: 'Ona je neobična'

31.05.2023 u 09:02

Bionic
Reading

U srpnju prošle godine poznati hitmejker je postao djed. Njegova Hana donijela je na svijet djevojčicu koju skladatelj nerijetko spominje u svojim medijskim istupima

Tončija Huljića se sprema za veliki koncert u centru Beča i novu izvedbu pop mise, kojom će u Splitu otvoriti Melodije Jadrana, a prvi put nakon rođenja kćerkice izvodit će je Hana Huljić koja se nakon porodiljnog vraća na scenu. Slavni Splićanin je ispričao kakva je njegova 10-mjesečna mezimica, unuka Alba.

'Nema toga koga neće razoružati. Snimi te i udara gdje si najtanji. Nevjerojatno', izjavio je ponosni djed za In Magazin Nove TV. Huljić je otkrio i da će ovog ljeta napokon uzeti predah i napuniti baterije te priznao da bi volio biti s bebicom.

'Ovo će biti prvo ljeto kada će hodati, biti aktivna i volim biti svaki trenutak tu. Sad se nećemo vidjeti deset dana pa ti to jednostavno fali jer ti uđe pod kožu, vrlo je neobična. Nisu joj ni roditelji ni bake ni dide baš normalni ni obični, al ona je neobična', našalio se Huljić.

  • +3
Tonči Huljić Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric / CROPIX