NJIMA JE NAJLJEPŠE

Reprezentacija se okupila, a Ćorluka s Frankom uživa u Londonu

03.10.2017 u 11:03

Bionic
Reading

Zbog teške ozljede Ahilove pete odlučujuće će utakmice hrvatske nogometne reprezentacije propustiti Vedran Ćorluka. Ipak, trener Ante Čačić poslao mu je poziv da se pridruži ekipi i bude im podrška. Nogometaš se još nije oglasio stiže li, ali je na svom Instagramu pokazao kako trenutno sa svojom djevojkom uživa u britanskoj prijestolnici

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se na pripremama u Zagrebu. Ipak, neki još uvijek nedostaju. Kapetan Luka Modrić pridružit će se naknadno, jer mu je supruga Vanja jučer rodila treće dijete - djevojčicu, a zbog teške ozljede Ahilove pete ovo će okupljanje i odlučujuće kvalifikacije u potpunosti propustiti Vedran Ćorluka.

London vibe with @_batelli and @stefach 🇬🇧 #daysoff #london #lstrialadiesandbosnianguy

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

I dok njegovi suigrači naporno treniraju, Ćorluka je odlučio provesti nekoliko dana sa svojom djevojkom Frankom Batelić u Londonu. Par uživa u društvu njezine najbolje prijateljice Stefani Vozile, a osim na utakmici Chelseaja i Manchester Cityja, uživali su u razgledavanju Hyde Parka.

Ćorluka je tako na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj se nalazi u zagrljaju njih dvije te uz nju dodao hashtag 'Istrijanke i Bosanac'.  

Hoće li Ćorluka ipak stići u Hrvatsku, na utakmicu koja se 6. listopada igra u Rijeci, još uvijek se ne zna, no velika je vjerojatnost da će ipak stići kako bi svojim suigračima dao potporu.

Prije nekoliko dana izbornik Ante Čačić u izjavi za Sportske novosti otkrio je da je odlučio pozvati dokapetana Vedrana Ćorluku kako bi podignuo atmosferu među dečkima.

  • +5
Zaljubljeni Vedran Ćorluka i Franka Batelić uživaju u šetnji i jutarnjoj kavi Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavić

'Razgovarali smo, rekao sam mu da dođe, da bude s nama. Ćorluka je dio naše reprezentacije, neka je tu, želimo da bude s nama na putu prema Rusiji', izjavio je Čačić.