OBRATIO SE OBOŽAVATELJIMA

Hugh Jackman u strahu za zdravlje: 'Htio sam da to čujete od mene'

04.04.2023 u 14:50

Bionic
Reading

Glumac kojem je još 2017. godine uklonjeno nekoliko karcinoma s lica ponovno je podvrgnut promatranju jer je liječnik primijetio neke znakove koji bi mogli upućivati na jedan od oblika raka kože. Hugh Jackman iskoristio je priliku da pratitelje osvijesti o važnosti SPF-a te da im priopći vijest o mogućoj bolesti

Glumac koji se već 2017. godine susreo s karcinomom obavijestio je svoje obožavatelje da postoji šansa da se karcinom vratio. U 2017. Hughu Jackmanu je uklonjeno čak šest karcinoma kože s lica, a australski glumac nedavno je ponovno podvrgnut pretragama nakon što je njegov liječnik primijetio neke znakove koji bi potencijalno mogli biti karcinom bazalnih stanica, najčešći oblik raka kože.

Jackman se svojim obožavateljima obratio preko Instagrama, a u videu je nosio povez preko nosa.

'Bok ljudi. Dakle, htio sam da to čujete od mene za slučaj da me netko vidi na ulici ili bilo što drugo,' započeo je glumac svoje javljanje te u nastavku otkrio da su mu napravljene dvije biopsije, a njihov rezultat saznat će u vrlo kratkom roku.

'Znam da ste me već čuli kako pričam o svojim karcinomima bazalnih stanica. Nastavit ću pričati o njima, ako treba. I ako i jednu osobu podsjeti da se namaže kremom za sunčanje s visokim SPF-om, onda sam sretan', napisao je glumac ispod objave.

Hugh je priznao da su pjege od sunca koje je sada skinuo s kože potjecale od vremena koje je proveo vani prije 25 godina, a svoje je pratitelje uputio da posvete više brige zaštiti kože od sunca, posebice tijekom ljetnih mjeseci. Zamolio ih je da ne izbjegavaju kremu za sunčanje te da poslušaju njegov savjet kako bi spasili zdravlje.

U intervjuu 2015. godine glumac je rekao da je njegovo djetinjstvo bilo ispunjeno provođenjem vremena na otvorenom, a u to vrijeme zaštitne masti poput krema za sunčanje nisu bile prioritet u njegovoj obitelji, ali ni šire.

  • +10
Hugh Jackman Izvor: Profimedia / Autor: Lev Radin/Pacific Press / Sipa Press / Profimedia